Kakor!!

2009-03-19 @ 16:29:53
Hej allihopa :)
hade italienska provet direkt i morse, de gick väl rätt hyfsat (y) hoppas jag iaf, men hon gör inte så svåra prov för man fattar vad hon har skrivit SÅÅÅ.... vi får se nästa vecka hur de gick. idrotten idag var väldigt seg. vf kan man inte välja om man vill ha de eller inte? men jaajaa, NK var ju inte så mycket bättre än idrotten... asså shit vad man kan vara sur ibland, inte ett skratt eller leende. man bara le lite FFS men nope inte ens ett litet drag uppåt i mungiporna.
men ska väl inte störa sig på de..fast de är lite svårt att undvika -.-
kom hem och gick ut i uterummet och satte mig i stolen och kolla ut. Det är så himla mysigt ute nu när solen börjar komma fram HI HI :D sen kom Tias hem och så köpte jag mormors dubbla chokladflarn. dom var riktigt goda asså...heheh jag ska nog köpa typ ett skåp där jag kan ha all mitt godis och sånt, så inte mamma pappa eller Tias går och snottar de av mig! det va en rätt bra ide
får nog skriva upp de på min att göra lista! 

Linn Kajsa och Lina kommer snart :) <3 ska kolla på film och typ snacka skit, efter de så bär de av till BodyBalance, tror jag iaf, får se för ska ut med chille efter vi har kollat på film och så ska jag klippa till honom lite i ansiktet så han inte ser så slarvig ut. men vi får se om jag drar dit,

men nu ska jag städa mitt rum, de är lite skitigt ligger lite dammråttor här och var......NOOT.
asså bara för de kom jag och tänka på rent hus. Dom har de så himla äckligt i sina hus, jag förstår inte hur dom kan leva sådär de är motbjudande för helvete! usch på dom fan!
men nu ska jag gå

Kram / Jessica

Kommentarer
Postat av: andrea

Inte alltid :O Men det gick bra (a) Haha!

Neej, tror inte det^^ Ska vi dit blir det helt spontant imorn elr ngt. Men just nu känns det mer lockande med en lugn kväll framför tv:n ;)

2009-03-19 @ 22:06:28
URL: http://mysweetdiary.blogg.se/
Postat av: Pernilla Oscarsson

Knullade med Donald :) haha nej, men de eldade vid laxrökeriet och så kom all rök upp hit. Dessutom så stank hela mitt rum också, för att inte den där ventilen vart stängd. Mysit som fan vettu :)

2009-03-19 @ 22:43:45
URL: http://pernillaoscarsson.blogspot.com
Postat av: sophia

ha det kul på bb ;)

2009-03-20 @ 12:11:37
URL: http://lifeofsophiacaswell.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback