2009-10-26 @ 16:58:17

Gymmat

Hola :)

Har precis kommit hem från gymmet. Va där med Linn&Karin i en timme. Så nu har jag fruktansvärt ont i mina armar, undrar hur det kommer bli i morgon? dethär brådar inget gott
Ska snart ställa mig i duschen och sen blir det till att åka ner till stan med Linn&Karin och så ska vi äta lite kina mat, sen blir det nog att vi sticker hem till någon och sitter och snackar lite♥

Jag måste lämna tillbaka filmen vi såg i går, på tal om något annat. Det får jag absolut inte glömma, får sticka upp till mamma innan vi ska ses i stan!
Nu ska jag skynda på mig lite grann, känns som om det finns ton med saker jag ska göra innan jag kan köra iväg. Duscha, göra mat till Tias och pappa, läsa svenskan en gång till, välja kläder. Okej det var kanske inte så mycket, men lite iaf och nu ska jag börja med en av sakerna
Puss på er


2009-10-25 @ 12:15:01

Hem till Kajsa


Ska hem till denna tösabiten snart. Ska ringa Linn och se när hon ska köra och vad hon ska ta med sig.

Igår firade vi Mhattias och ni har han fått ihop pengar till en förstärkare, så nu i veckan ska han iväg till Halmstad och köpa den där, ska se om jag kan följa med så kan jag gå i stan och se om jag hittar något att ha på mig på fredag.


2009-10-22 @ 21:00:30

Nytt klipp från New Moon med volturi :D

AccessHollywood har nu lagt ut mer från scenen med volturi. Det innehåller spoilers så kolla inte om du vill undvika det...

Enjoy :D



2009-10-22 @ 13:25:14

Skräckfilmer

Linn, Karin och Kajsa!
Jag har hittat två nya skräckfilmer som vi ska kolla på. Tycker jag. Båda två är nog ganska bra, iaf av det man ser på trailerna.





Vad tycker ni? kan väl kolla på dom nästa vecka?


2009-10-21 @ 17:51:32

Grattis älskade lillebror


Grattis Mhattias. Idag blir du 14 och har äntligen fått din efterlängtade gitarr.
Hoppas du får en underbar dag ♥


2009-10-20 @ 14:48:01

Nytt New Moon klipp :)


Nu är det bara en månad kvar tills New Moon har premiär på bio :D. Jag längtar nått så oehört mycket tills fredagen den 20 november 2009. För att fira detta ska jag bädda in mig så mysigt det går i min säng och kolla på Twilight ♥

Tänkte även lägga in detta klipper från New Moon. Man får se när Bella retar upp Paul så han förvandlas till varg, även Jacob förvandlas till varg. Kolla på det för man får se ganska så snygga bodies ;)


2009-10-20 @ 14:36:58

Huvudvärk x 10

Hellu
Jag kan inte säga att jag mår bättre. Vaknade halv 7 i morse av att jag hade extremt ont i huvudet, och det snurrade väldigt mycket fastän jag låg i sängen. Gick upp och satte mig i köket och började gråta. För det gjorde så ont och det var en enormt obehaglig känsla. Gick och la mig i sängen igen och försökte lugna ner mig, men det gick inte så bra. Mamma kan ner ett tag därefter, så jag gick upp med henne och drack te tog tre olika tabletter och gick och la mig och vaknade igen halv 12. Mår väl lite bättre nu för tabletten har tagot bort huvudvärken.
Nu ska jag forstätta min väldigt roliga dag med att ligga i sängen och kolla på TV
Puss på er


2009-10-18 @ 20:31:53

punkt,punkt,punkt




2009-10-17 @ 15:03:55

Kvällen i bilder :)

Halloj :)
Igår var jag Linn och Kajsa hemma hos Karin. Vi lagade och åt vår extremt goda mat (nudelgryta som vanligt) ;) Efter maten blev det idoltittande och favoriterna blev Erik, Reza och Erika. När det var klart så började vi ta lite foto, och det är sånna foton som aldrig ska få visas i denna bloggen iaf ;). Sen började vi sminka oss lite överdrivet mycket och tog lite konstiga kort, vissa blev bra och dom kommer att komma upp alldeles snart!
Kom hem vid halv 2 eller 2, kommer ej ihåg, för när vi skulle köra hem så startade inte Linns moppe så vi visste inte hur vi skulle få hem henne, för jag hade inte bensin så det räckte men vi fick lite av Karin så Linn körde sig hem och sen åkte jag därifrån ett tag efter.
Tack för en rolig kväll! måste göras om ♥

Linn&Karin lagat mat

Apa hör inte, Apa ser inte, Apa pratar inte

Linn dansar till Michael Jackson

Kajsa&Jag, närbild på det vackra sminket ;)


Linn diggaden denna bilden så får väl lägga upp den :P

Gör mig inte illa!

Checka in hennes ass!


Säg till om ni vill att jag ska ta bort någon bild!


2009-10-16 @ 16:42:17

Hem till Karin

 


Ikväll det det mat, idoltittande, skitsnack, chips och massa skratt, för jag, Linn och Kajsa ska hem till den underbart goa tjejen på bilden♥

Ska snart träffa Linn på willys så vi får allt vi behöver inför kvällen, sen bär det av till Karin, där vi ska laga mat och ha en rolig kväll tillsammans. Jag hoppas även på en kväll med mycket skitsnack, det var ett tag sen det bara var vi 4 så kan ju hoppas på att någon har en ny smaskig nyhet som vi kan sitta och snacka om i timmar. Jag hoppas att vi inte kör hem förrän 3 halv 4 på natten som vi brukade göra innan. Jag hoppas att någon säger något så vi skrattar så mycket tills det känns som om man ska kissa på sig. För att sammanfatta detta så hoppas jag att det blir en helt vanlig kväll med mina underbara vänner.

Nu måste jag verkligen skynda mig! Bilder och mer om kvällen kommer jag skriva om i morgon :)
Puss på er


2009-10-15 @ 21:16:44

Bort med den långa pälsen






Såhär fin blev min snuttis efter sin klippninga idag♥
Varje gång han ska klippas blir han som ett litet barn, han vägrar lämna ens famn när man ska ge honom till klipptanten, han verkligen klamrar sig fast och nästan trycker in klorna i skulderbladen på en. När man väl har lämnat över honom så är det inte så farligt. Efter två timmar så hämtar vi honom igen, och är överlycklig när han ser oss, han blir så glad så han hoppar upp i famnen. När vi sen kommer hem igen och ska ut och gå så vill han nästan inte följa med för han skäms så oehört mycket. Att han skäms beror på att min bror skrattade åt honom en gång efter att han hade klippt sig, och så skämdes han en massa för det, och sen dess är det lika dant varje gång han ska klippas...Snuttisen. 


Titta hur liten han har varit...OMG det är 3½ år sen jag köpte honom nu. WOW det är ganska längesen, det är nog mitt bästa köp någonsin! Puss på dig min älskade vovve.

 


2009-10-15 @ 19:20:19

another vampire thing..

Hej
Skoldagen idag har varit extremt lång! Är hur trött som helst nu, ögonlocken faller i kors snart. Men jag kan ju inte gå och lägga mig än, kl är ju bara 19:13. Får försöka att hålla mig vaken.
Hinner inte skriva mer nu, för måste börja med min vanliga läxa, efter det tänker jag kolla på en ny serie, kan ni gissa vad den handlar om?....VAMPYRER! wooow äntligen något nytt, eller vad tycker ni? ;)
Har hört att den är bra så ska ge den en chans.

Trailer till det första avsnittet (tror jag) Det är ej så bra kvalite med det får duga!

2009-10-14 @ 20:33:01

Bilder från vår lilla promenad

Var ute med chilli efter vi hade ätit. Det var ganska så fint väder så jag tog med mig kameran och fick några bra bilder. När jag kom ut så lös solen väldigt vackert på träden, löven fick en undertbart fin färg, det fick mig att tänka på att hösten är väldigt fin, med alla dessa olika färgerna, röd, orange, gul, grön och brun. Det blir en väldigt avkopplande kombination tillsammans. Det är ju inte bara träden och färgerna som gör hösten mysig, utan det är också kläderna, räfflade strumpbyxor och en stor mysig kofta som värmer kroppen och ett par snygga stövlar eller ankleboots till det. Näää hösten tycker vi mycket om :)

Till en helt annan sak...Kajsa, skulle du vilja följa med mig ut och fota någon gång snart? Typ när det är sådant mysigt väder ute, och sen kan vi gå hem till någon och dricka varm oboy med vipsad grädde i och kolla på någon romantisk film? Twilight kanske? sen kan vi sitta och snacka skit?

Lite bilder från vår lilla promenad:)
Jag&Chilli-billli-bus

Snuttis puppis

Me :D

jag vet att bilden är suddig, men han fick nått spel och började springa runt som en galning. Ni skulle sett honom haha x)

Ett illa försök till att få en någerlunda bild på snuttis och mig ;)

Solnedgång...

Sista bilden får avslutas med mig på den :)

Ha en fortsatt trevlig kväll
Puss på er





2009-10-14 @ 20:02:04

Spara eller slösa...det är frågan

Sitter och kollar på skotrend.se och har hittat två par skor jag skulle vilja klicka hem till min lilla sko samling:)
Dom var inte så dyra heller, vilket är ett stort PLUS i kanten. För båda två blir det bara 396 kr, tror jag. Ska jag eller inte? vad tycker ni? Kanske är lite dumt att ta det sista för det är ju trots allt sommarskor...Får se vad jag gör.



2009-10-14 @ 16:47:02

Scary ;)

She has come to get me

2009-10-14 @ 12:24:38

New Moon spoof

Sitter och kollar på kipp från YouTube. Tänkte slänga in detta klippet eftersom det är extremt roligt om man har samma humor som mig och Kajsa! ;)

Det är då ett gäng som har gjort en spoof på New Moon trailer. checka in när Alice dansar ;)

2009-10-14 @ 10:43:16

Sushiiiii

Hej på er alla :)
Nu är det ett tag sedan jag skrev sist och känner att det är på tiden jag skriver ett litet inlägg.
Är hemma från skolan nu, började kl 8:00 i morse för att ha svenska uppsats, tog inte så lång tid för mig att skriva klart den så stack hem. Börjar skolan igen vid 13:00.
Nu ska jag äta sushi och kolla på gossip girl :)


muuuummmmaaa!


2009-10-02 @ 20:15:25

Sunset


The sunset is in your eyes

2009-10-02 @ 20:12:53

Skön hemmakväll



Hej :)
Sitter på övervåningen och äter godis med familjen, och ni ser ju att tiggeröven sitter och vill ha lite han med ;)
Kollar på idol nu och det är Erik som sjunger och han är så jävla bra! han ska vinna hela alltet.
Men nu vill jag se på idol så nu tänker jag inte skriva mer.
Puss på er

2009-10-01 @ 21:05:56

New Moon

Sitter här och har precis läst ett kapitel i New Moon. Det är många som säger att det är den boken som ligger på 4:e plats men det gör den inte för mig. Den ligger på andra. Den är otroligt bra och ska snart börja läsa igen :)

Tänkte lägga upp New Moon trailern nu, för jag längtar så oehört mycket tills filmen kommer ut. VARFÖR KAN DEN INTE KOMMA NU FÖR?