2009-03-30 @ 17:57:52

Förkylning på G

hej hopp
har varit ute en runda med chilli nu, det var mycket skönt och mysigt. Man kan ju inte klaga på vädret precis solen lyser och det är rätt varmt ute så det är tummen upp på det. Har väntat på solen länge nu, så nu är det bort med alla vinterkläder och fram alla vårkläder istället.
skolan har gått ganska snabbt idag. Först hade vi matte och jag gjorde kanske en eller två upppgifter resten av lektionen satt jag och prata med Linn och Karin. Sen var det geografi det var ganska tröttsamt, gjorde 2 frågor till provet sen gick jag och Linn lite tidigare, sen var det hem och träna på Italienska glosorna ( som var väldigt onödigt ) för att vi hade inte ens förhör på dom. Fast det hade inte varit så smart om jag inte hade tränat på dom och hon hade haft förhör på dom så det gör ju inte så mycket. På lördag ska jag och mamma till Ängelholm och hälsa på Pia, ska lämna in min kamera och se vad som är fel på den för tillochmed mamma tycker att den tar dåliga bilder nu (ÄNTLIGEN) och så ska vi nog kolla på en ny kamera till mig. Jag vill även köpa en såndär dom drar bort håren, jag kommer inte på vad den heter med typ epilator eller nått sånt heter den. Har hittat en för 779 kr tror jag den var, Den är rosa med blommor på, gulligt.
jag kan ju även påpeka att jag hatar min mobil för tillfället, för den typ lägger av bara sådär, som när jag spelar på den eller ska prata med Linn och det är ganska jobbigt om jag får säga så! men jag har en "glad" nyhet och det är att jag får lov att byta mobil 30/5 *HAPPY FACE* goodiegoodie
börjar även känna att jag är påväg att bli förkyld. Har ont i min hals så det bänner! jag skit ont när jag ska svälja sen har jag ont i näsan med. Detta är inget bra för jag har inte tid att vara sjuk men det får väl bli som det blir, det hade varit bra om jag hade vait sjuk på torsdag för då kan jag plugga mer på idrottsprovet men man ska ju inte precis gå och önska att man ska bli sjuk för när man väl har blivit det så vill man bara bli frisk.

Satt och prata med pappa innan. Om hur vi ska göra med poolen i år.... och såhär har vi planerat:
VI SKA KÖPA NY POOL. en som är stor och ganska djup och så ska vi gräva ner den också :D hihi fatta vad jag är glad.
POOLPARTY i sommar allihopa!
här är då en bild på den. rätt ful bild eftersom poolen är inklippt men jaja. POOLEN är naiZ
den är 5.5 m lång och 3.7 m bred och 1.22 djup. precis så jag bottnar ;)


men nu ska jag borsta chilli
Puss/ Jessica

2009-03-29 @ 21:08:55

Bröllop och födelsedags fest

hej alla glada
gårdagen började med att sälja tidningar. Det gick ganska snabbt så jag kom hem i tid till att duscha och fixa till mig lite.
När alla i familjen var klara så kom Lasse och körde oss till Boarp där festen skulle vara.
Det var typ som en länga och det var extremt mysigt där inne. Öppen brasa och mycket fint dukat, en mycket cool bar också.
Maten var jätte god. Musiken var bra fast dom kunde spelat lite annat också men jaja. När vi satt och åt så sa Jeanette och Kurt att dom hade gift sig i smyg när dom var i thailand, mycket gulligt. Det blev även väldigt mycket dans, jag kan ju säga att jag har väldigt ont i mina fötter av allt dansande. Ida och Anna det är något vi får göra om snart. det var längesen jag hade så kul med er har saknat er väldigt mycket! Jag tror inte jag har skrattat så himla mycket i hela mitt liv så jag vill bara säga TACK till mina underbara kusiner för igårkväll.
sen har vi bestämt att vi ska ha en årlig fest som denna här (y) det tycker jag bara är bra för fyfan vad kul det var!
Detta är ett minne för livet. typ vid 12 så kom dom in med nattmat ååååhhh gud vad gott det var mackor med en massa pålägg Yummie Mummie. Kom hem vid 03:40 så har ju inte sovit så värst mycket men det gör inte mig så mycket för det är bara värt det + att jag har sovit hela dagen, gick jag la mig vid halv 1 och vanka kl 6. Kanske inte så bra för jag kommer inte kunna somna ikväll men jag kan ju kolla på film eller något sånt. 

Var även och hämtade chilli idag. man märker att man har saknar honom för det var ingen som kom och hälsade på mig i morse när jag vaknade, men hämtade honom vid 12 tiden. sen var det ju direkt hem till soffa och nanna lite.

men nu ska jag gå och lägga mig i min väldigt sköna säng och kolla på tv
Puss/ Jessica


Grattis Jeanette och Kurt <3

2009-03-28 @ 15:18:40

new outfit!

hej igen,
vi ska ju till Jeanette ikväll och så gick jag och mamma igenom min byrå och hitta inget snyggt jag kunde ha på mig!
så vi körde ner till offside och kollade lite.

Detta blev det, Byxorna kostade 299 kr, den vita blusen kostade 249 kr och toppen kostade 149
Tack mamma för kläderna <3


Nu ska jag gå och äta något, magen skriker efter mat!
Puss/ Jessica

2009-03-28 @ 11:05:31

vår väder

gick upp klockan 9 idag sen kom linn och vi körde och delade ut tidningarna. de gick rätt snabbt.
Linn hade även klippt sig och det var väldigt snyggt på henne (y)

ska snart äta frukost och sen blir det till att lämna chilli hos Lasse och Camilla, duscha och fixa till mig och sen ska vi till Jeanette och fira henne, blir typ lite partyparty. Ska bli jätte kul för det va längesen vi träffades allihopa.
Men nu ska jag ut med chilli i det fina vårvädret :)

som ni ser så njuter han verkligen av att kunna vara ute i solen <3

2009-03-28 @ 00:37:13

00:37

hejsan
nu blir det bara ett snabbt inlägg, kvällen blev lyckad. Kollade först på film sen satt vi och snackade lite, blev ingen lång kväll, men det är rätt skönt för ska upp i morgon bitti och sälja tidningar -.-
Och det är bestämt att jag ska sluta med det också, jag vill kunna sova länge på helgerna.
men nu ska jag nog gå och sova lite, ska ställa mobilen också så jag inte försover mig, så god natt på er
Puss/ Jessica

2009-03-27 @ 16:25:50

270309

Hej Hej
idag var det en annolunda morgon för att det var pappa som väckte mig istället för mamma, hehe men dom väcker helt olika mamma kommer in och säger dags att vakna lite försiktigt, medan pappa kommer och drar upp rullgardinen och säger gå upp nu kl är halv 8. Jag gillar mammas väckning mer än pappas.
började inte förrän 09:40 så jag och chilli gick upp till mamma och hälsade på henne, men det var lite mycket folk där så hann inte prata så mycket med henne.
skolan var som vanligt och med vanligt menar jag DRYG med stora bokstäver. skulle fått reda på historia provet med det blev det inte för han hade inte rättat alla, men ska få reda på det nästa vecka istället. musiken och svenska var som vanligt.

När jag kom hem så körde jag och mamma till maxi för hon skulle byta en tröja. jag köpte nya nylon strumpbyxor. svarta. det var typ köp 5 för 59 eller så sånt, och det är alltid bra att ha sånna till hands.
och så köpte mamma hårfärg til mig så nu har hon fixat det till mig, ska snart gå och skölja ur det. Hoppas resultatet blir bra. kommer blid på det sen, tror jag.
Ikväll blir det twilight med "gänget" sen ska vi väl sitta uppe och snacka ett bra tag hoppas jag. och i morgon ska jag upp tidigt för att sälja tidningar, jag funderar ärligt på att sluta för det va typ bara kul dom första gångerna man gjorde det och nu har det blivit jätte tråkigt. Om vi slutar så tror jag nästan att vi tjärnar bättre på det andra jobbet än på att sälja tidningar!
men vi får se, jag ska snacka mer med pernilla om det.
Och jag tror att jag har fått lite sommarjobb på preem, ska iväg och prata med mats om det! så det får vi hålla tummarna på.
men nu är det dags för mig att skölja håret så måste dra
Puss/ Jessica

2009-03-26 @ 18:55:52

260309

Hejsan
Lite kortfattat om min dag.
gick upp 06:50..puh. jag kan ju säga att det finns roligare saker att göra istället för att gå upp en kall morgon och gå till skolan när man kan ligga i en varm och skön säng. Men var ju tvungen att gå upp. kom till skolan lite sent och när jag gick in på lektionen så hade dom redan gårr igenom läxan, HE HE jag slapp göra det (y)
gjorde väl inte så mycket förutom att jag satt och kolla på klockan rätt mycket, den lektionen är ganska dryg, men ibland är den rätt kul. Jag har beslutsångest just nu, för jag vet inte om jag ska ha Italienska eller Tyska i 2an. för italienska är väl ganska, hyfsat kul men sen är det väldigt svårt och jag vet inte om jag ska ge det en chans eller inte och börja på Tyska steg 1 isället "/ . Idrotts provet kommer nog inte bli så svårt hade teori idag och fick ett papper med frågor på och de var på ett ungefär sånna frågor som kom på provet, jag kunde det mesta så de blir nog iaf ett G på det.
Åt hamburgare med pommes innan, det var väldigt smarrigt + så var jag väldigt hungrig med för det var inte så god mat i skolan, tror de var något med korv/curry gryta.

I morgon får vi nog reda på historia provet. jag är lite nervös för jag tror inte det gick så bra, eller de gick väl bra men inte så bra som jag vill. Men jaja man får ju skylla sig själv om man inte pluggar så mycket på det.

jag funderar på att klippa mig snart! men jag vill typ göra en sån page som är kort i nacken och så blir det längre framåt, men jag vet inte om jag vill det eller inte för jag har sparat till långt hår nu och vill ha de så ett tag, men sen vill jag ändra på det för att göra något annolunda, men jag vet inte "/ får se hur det blir med det.
sen har jag hittat en ny mobil jag vill ha :). meeen jag får inte byta förrän den 30/11. jag orkar väl inte vänta tills dess men jag får väl göra de, men om jag väntar så länge så kommer det att komma en annan mobil som jag vill ha fast det gör väl inget, men jag vill ju ha den mobilen nu.

det är då denna mobilen jag vill ha. den verkar vara bra, sen är den snygg ;)



Men nu ska jag kolla på tv så vi hörs i morgon
Puss/ Jessica

2009-03-25 @ 19:32:55

250309

Hej igen
Förra inlägget var rätt onödigt så tog bort det. Dagen idag har varit rätt bra om man bortser från datorkunskaps provet vi hade idag, kommer ej skriva så mycket om det för då blir jag bara irreterad. När jag kom hem så säger pappa till mig
att jag skulle köra upp till mamma och köpa mjölk! han kunde ringt så hade jag inte gjort av med mer pengar för bensinen. men jaajaa fick ju köra upp dit, fick en pilates skiva av mamma (y). Inte för att jag kommer använda den men den kan ju vara bra att ha fallifall men glömt att köpa en present till någon ;)

Har tränat på mina italienska glosor lite, kan dom rätt hyfsat, får träna mer sen + att jag ska öva på texten också men den var inte så lång så de är ingen fara där. sen ska jag snart göra smoothie :)
det är mycket gott och rätt nyttigt tror jag "/ men skit samma om de är nyttigt eller inte. DET ÄR GOTT!
sitter och lyssnar på Marin Raven med Spit Ypu Out. en mycket bra låt, men alla hennes låtar är bra. lyssnade nästan nyss igenom Kims nya album. Det får en stor tumme upp av mig!
Jag känner att jag inte har så mycket mer att skriva ner idag. men ska gå och klaga på Mhattias att vi ska baka eller nått, de är alltid gott med något till smoothien


Figge kom och hälsade på mig innan när jag gjorde italienska. Så jag
passade på att ta lite kort på oss :P,
men jag älskar min kisemis <3



2009-03-24 @ 16:23:00

240309

hej hopp
vädret är fint men det blåser väldigt kallt. ONÖDIGT! var ute och gick med chilli i morse och ja man blev lite lätt förfrusen i händerna och ansiktet när det var motvind. Men det får ju gå eftersom chilli måste ut. En av nackdelarna med att ha hund, man måste ut med dom när det är skitväder. Men jag älskar honom ändå.
Mötte kajsa och emma vid willys för att köpa godis ( jag vet busigt gjort av oss ) men vi ville ha de för vi skulle kolla på film i typ 2 timmar och så kände vi att, hum.. de hade ju inte suttit fel med lite godis till filmen, men ack o ve så fick vi inte ha något godis, men vi åt det sen och det var mycket gott!
Efter filmen så kan man ju säga att jag hade träsmak i The Behind! usch så ont de gjorde, men de gick ju över som tur va.
kollade på när Linn och Ulle spelade upp i matsalen. Dom var mycket bra (y), jag är stolt. Jag och Kajsa hade typ tänkt att vi kanske skulle ställa oss upp när dom var klara och skrika på Linn, men vi gjorde de inte för de hade kanske varit lite pinsamt för Linn men jaajaa de har varit skoj annars :)
på hiostorian så kollade vi på film...IGEN, fast det var inte så länge, sen ska vi nog få reda på provet nästa lektion. hoppas på ett G.
pratade med syon idag, de där med språk och allt sånt, och jag är tvungen att ha språk, men jag vill verkligen inte ha de ALLS. och så sa hon att jag skulle fortsätta med italienska steg 2 men jag har inte så stor lust med det!
å andra sidan vill jag inte gå själv på tyska heller. så jag har lite beslutsångest. hjälp mig någon. men vi kan ju hoppas att de löser sig på något vis, hur vet jag inte men vi får väl se hur de blir.


I mon har vi ännu ett prov! -.-' palla med prov fan! har det i datorkunskap, är väl inte så svårt tror jag, ska bara räkna ut lite på exel men ändå. kan dom inte ge sig med sina förbannade prov? ( SH linjen är jobbig ) vet ej om jag ska öva på det eller inte, har ju fått hem ett papper som vi kan träna på så får se om jag gör de senare ikväll, jag ska också börja på idrotts frågorna *PUST* jag tror där va 62 stycken så de är ju bara att börja göra dom för har prov i det nästa vecka....så jag funderar på att skippa BodyBalance ikväll och göra lite läxa så den är klart så jag slipper göra den i helgen. men jag vet inte, men antagligen så blir det att jag skiter i BodyBalance + att mitt månadskort har gått ut och jag vill inte lägga pengar på det för jag har inte så mycket.

och de påminner mig om att jag måste ner till banken ochtyp sätta in alla mina mynt! det får jag ej glömma


nu känner jag att jag har skrivit av mig lite grann, det är ju inte så viktiga saker men de är iaf något.

Kram/ Jessica


2009-03-23 @ 21:21:44

så länge vi båda andas

 hoppas de inte gör något att jag typ "snodde" din ide kajsa?

ville bara säga att jag har suttit och bölat lite nu. För att jag har läst ut min väldigt bra och vakra bok :(
jag vill inte att den ska vara slut, jag tycker att den kan forsätta i all oendlighet för den är så förbannat bra.
men nu ska jag inte sitta här och vara deppig. fast de är lite svårt att låta bli.
om vi ser det på den positiva sidan så kan jag börja läsa Edwards bok nu så det är ju *HAPPYFACE*.

har fortfarande inte gjort engelska glosorna "/ huum...kan inte så bra, men jaja kan träna i mon istället har hela dagen på mig. men nu ska jag kolla på Cityakuten
Puss/ Jessica


2009-03-23 @ 18:33:14

230309

hej kära blogg
gick halv 8 och tog en snabb dusch och sedan blev det ut en långrunda med chilli och mamma. Det var mkt skönt att få komma ut, vädret va rätt skönt också. stack till skolan och hade matte vilket var väldigt drygt. Jag tycker mycket illa om matte för jag förstår mig inte på det och kommer verkligen aldrig göra det heller, jag menar vad ska man för nytta av phytagorassats när man blir äldre jag förstår inte det. Efter det hade vi håltimme så jag Lina och Emma gick till skotten för Lina ville ha ett äpple. jag köpte inget, bra av mig tycker jag, hade annars pengar med mig och när jag har det så blir det oftast att jag köper godis, men de gjorde jag inte. Fast jag köpte en ostfralla i skolan men de är väl inte så hemskt onyttigt? eller...
hade geografi, var väl som vanligt, började göra lite på frågorna till porvet, men kom inte så lång, men ska göra det i helgen och så ska jag göra frågorna till idrotten. USCH det blir mycket plugg i helgen.

jag hatar måndagar om vi nu går in på något helt annat! varför kan man då fråga sig?!
-
Jo de är för att vi börjar skolan 10 och "slutar" kl 2 förutom dom som går italienska då, för vi ska sitta kvar i skolan 1,5 timme innan vi börjar igen! jag tycker inte om det  ALLS. men jag får väl försöka uthärda det.

fick G+ på italienska provet. HÖHÖ, de kunde gått bättre men jag orkade inte lägga ner så mycket tid på det så har mig själv att skylla.


Mina fötter eller stor tår har väldigt ont! skorna har skavt upp dom lite grann! DUMMA SKOR.

nej jag ångrar att jag sa dumma skor, men de va ju lite onödigt att de skulle bli så för jag vill ju ha dom i morgon också, men så blir det icke...

NUUUU ska jag göra engelska glosor och sen ska jag och Mhattias kolla på Scary Movie 1, 2 eller 3 vet ej vilken ännu, men de kvittar för alla är lika roliga.

Puss&Kram / Jessica


jag har snart läst ut denna boken! den är så himla bra... jag rekomenderar att alla ska läsa denna. DET ÄE EN ORDER!


2009-03-21 @ 12:55:11

pain!

hejhej

kan ju börja skriva att gårdagen blev väldigt lyckad, jag hade skit kul hoppas ni andra också hade det också!.
lina nästa gång tar vi de lugnt med drickan ;). Men som sagt så var det kul. Fick dansat av mig lite grann.
måste göras om snart. kom hem vid halv 3 tiden, gick och la mig, sov till 9 -.- USCH. jävla tidningar, men de är ju pengar så ska inte klaga. menmen
ska snart ut med chilli en runda sen blir det sängen för mig, är dödens trött och har väldigt ont i mina fötter efter allt dansande, jäkla skor, men jag älskar dom ändå.

nu ska jag dra
Kram/ Jessica

2009-03-20 @ 14:18:16

snabbt inlägg

hej :)
litet snabbt inlägg får det bli nu, ska snart duscha och börja fixa till mig lite, ut och gå med chilli :)
sen vid halv 5 kommer Lina och Kajsa hit och förbereder maten som blir tacco mumma på det (y), sen vid halv 6 så kommer dom andra och äter, sen går de över till partyparty!!! kommer bli super kul!

Puss / Jessica

2009-03-19 @ 16:29:53

Kakor!!

Hej allihopa :)
hade italienska provet direkt i morse, de gick väl rätt hyfsat (y) hoppas jag iaf, men hon gör inte så svåra prov för man fattar vad hon har skrivit SÅÅÅ.... vi får se nästa vecka hur de gick. idrotten idag var väldigt seg. vf kan man inte välja om man vill ha de eller inte? men jaajaa, NK var ju inte så mycket bättre än idrotten... asså shit vad man kan vara sur ibland, inte ett skratt eller leende. man bara le lite FFS men nope inte ens ett litet drag uppåt i mungiporna.
men ska väl inte störa sig på de..fast de är lite svårt att undvika -.-
kom hem och gick ut i uterummet och satte mig i stolen och kolla ut. Det är så himla mysigt ute nu när solen börjar komma fram HI HI :D sen kom Tias hem och så köpte jag mormors dubbla chokladflarn. dom var riktigt goda asså...heheh jag ska nog köpa typ ett skåp där jag kan ha all mitt godis och sånt, så inte mamma pappa eller Tias går och snottar de av mig! det va en rätt bra ide
får nog skriva upp de på min att göra lista! 

Linn Kajsa och Lina kommer snart :) <3 ska kolla på film och typ snacka skit, efter de så bär de av till BodyBalance, tror jag iaf, får se för ska ut med chille efter vi har kollat på film och så ska jag klippa till honom lite i ansiktet så han inte ser så slarvig ut. men vi får se om jag drar dit,

men nu ska jag städa mitt rum, de är lite skitigt ligger lite dammråttor här och var......NOOT.
asså bara för de kom jag och tänka på rent hus. Dom har de så himla äckligt i sina hus, jag förstår inte hur dom kan leva sådär de är motbjudande för helvete! usch på dom fan!
men nu ska jag gå

Kram / Jessica

2009-03-18 @ 14:33:47

datorkunskap

hej på er!
just nu sitter jag och har datorkunskap (y) eller de är lite smått tråkigt men de är kanske för att jag inte fattar så mycket. men jaja
men jag missar lite nu när jag sitter här och skriver så ska fortsätta min lektion
Puss / Jessica

2009-03-17 @ 15:55:32

170309

Sohosan.
va på SkoDon nyss, jag bytade inte skorna utan tog ett tillgodo kvitto istället, lite synd för gillade dom skorna, men sen är de lite onödigt att byta dom om de skulle bli likadant igen. Men nu när jag har de kvittot så blir de inte så dyrt, de är ett + i kanten (y)
nu ska jag snart gå och göra Italiano, har snart prov och jag känner på mig att de kommer gå sådär, men hoppashoppas.
kollade på film på historian idag, va rätt slappt men sen är den lektionen bara 40 min ( tror jag ) Nu ska jag hämta lite ved för de är lite smått sådär kyligt i huset.
Puss / Jessica


2009-03-17 @ 09:17:26

*sadface*

godmorgon, antar jag!

skulle sätta på mig mina fina bruna skor och så kollar jag under på sulan och så är den sönder :@, förstår ni hur sur jag är över detta?!
jag har bara hatt på dom en gång, EN GÅNG, usch, men jag ska dit efter skolan och se vad dom kan göra åt saken..
men nu ska jag köra till skolan och möta kajsa :) <3.
sååå ska sticka nu
puss&kram / Jessica

2009-03-16 @ 16:57:30

SkoOholic

hej igen :)

idag har jag köpt nya skor IGEN, hehe men jag kände mig tvungen dom ropade mitt namn! typ såhär
- JESSICA, kom och köp mig
- med glädje säger jag då....
Lina Linn och Kajsa kommer hem till mig sen vid halv 7 tiden. och då blir det filmtittande hihi mycket mysigt och trevligt kommer det att bli. ska snart äta och sen ut med vovven, sen blir det av till mitt skrivbord för att plugga italienska ÖÖHHH jag pallar inte med det. Ska blir skönt att börja på tyska i 2:an istället.
men nu har pappa ställt fram maten
hörs/ Jessica

dessa skorna blev det köpta på SkoDon kostade bara 449 kr (y)

2009-03-16 @ 09:40:18

160309

hejhej
sitter i skolan och väntar på att få gå in i matsalen, är lite smått hungrig "/ men jaja får väl väntar fastän att de är typ en timme kvar..gjorde svenska uppsats i morse, det gick väl rätt bra tror jag , får väl hoppas på det bästa (y)
jag funderar på att skippa italienskan men sen är de inte så bra eftersom de är prov på torsdag...jag vill inte jag fattar inte vad dom pratar om.
men jag tror jag ska ha tyska steg 1 istället (y) LINN ska du också göra det va ?
men
Ciao/ Jessica

2009-03-15 @ 09:08:17

150309

godmorgon på er alla.
har precis vaknat och sitter och väntar på att Linn ska komma med tidningarna (y) å idag har vi fått ett extra område, och det betyder mer pengar :)  och det kan ju sen leda till nya skor :D
det är bara jag som är vaken "/ de känns sådär...det är väldigt tyst och jag får lust att typ väsnas väldigt mycket hehe.
men nu ska jag borsta tänderna
Ciao / jessica

2009-03-14 @ 18:38:54

140309

efter väldigt mycket bråk igår fick jag äntligen somnar, men de var vid 3 på natten ungefär så man kan säga att jag inte fick så mycket sömn!
gick upp vid halv 9 efter mycket omsomnande. sålde tidningar med linn. Åkte sen hem till linn för frukost :) det var mycket gott. sen ville vi åka och "shoppa" så åkte ner till stan och kollade lite på offside, kollade efter klänningen som lina berätta mycket om men jag hitta inte den "/.
åkte vidare till skodon, var där i typ 1 timme kanske, var till och med lite längre xD. hittade på par skor jag vill ha båda kostar 400 kr. men köpte inte dom för vet inte vilket par jag ska välja...hum, och efter mycket velade köpte linn två par skor (Y) dom var mkt snygga. vi borde köpa skor oftare Linn! ...åå det ska vi nog göra också, en gång i månaden var det vi sa va? :P


melodifestivalen ikväll med linn och kajsa :) <3 mycket mys på det, Twilight efter det , LINN du skulle bara våga kritisera den ;) hehe...nu ska jag äta äcklig pizza som jag verkligen inte är sugen på alls!! USCH på pizza idag
/Jessica

2009-03-14 @ 00:27:40

UTBROTT!

asså jag ska upp tidigt i morgon för att sälja tidningar! men jag har haft det väldigt svårt att sova p.g.a. att mina föreldrar har typ minifest!. dom spelar så högt att de vibrerar i mitt rum!
dom ska fan inte komma och klaga på att jag och mina kompisar är högljuda! jag tar hänsyn till att dom vill sova och ska upp på morgonen! men nej de kan dom inte göra för mig!
FILLAN! jag vill sova hos dig inatt får jag det? <3

2009-03-13 @ 16:05:48

kladdkaka kväll.

histoia provet va idag... tror de gick rätt bra, kunde nog gått bättre, men jaja. Det är fredag och det betyder helg =) mycket skönt, men jag kommer sitta och plugga hela lördagen och hela söndagen för har italienska prov på torsdag "/, det känns sådär för jag förstår mig inte på det språket alls! men får väl försöka ska ju ha de i 1½ år till så de är bara att kämpa på.
ikväll ska jag till beroende-av-twilight-kajsa :) hihi ska äta en massa kladdkaka och kolla film :) lina ska också komma :D
massa mys på det <3.  men så ska de komma hit folk ikväll, så jag är tvungen till att äta hemma. men det får väl gå, tar inte så lång tid sen blir det då vidare till kajsa. satt och kolla innan på YouTube så tänkte lägga in ett klipp på en tjej som har fått chansen att intervjua alla skådespelare i Twilight, huum. Det man kan säga att de är väldigt pinsamt. Hon är konstig och kommer få typ höra detta i hela sitt liv xD.

2009-03-12 @ 16:16:23

Snö

godmiddag på er.

för det första så vi prov i historia i morgon och jag får nästan damp på det. Detta provet kommer inte gå bra alls, dels på att jag kankse inte har pluggat allt för mycket dåligt av mig! hehe fast sen kan jag nästan alla frågor på första pappret. andra sidan av pappret kan jag sådär "/.
När jag kom hem från skolan så skulle jag börja med historian då men jag hittade inte mina papper någonstans letade där jag kommer ihåg var jag hade dom sist, så kom jag på att jag hade glömt dom i skolan AJ AJ AJ! inte bra alls, men snälla mamma erbjöd sig att skjusta mig till skolan så jag kunde hämta dom. Tack mamma <3.
anledningen att hon körde mig var att ( vi kommer in på den andre saken nu ) det snöar en massa ute. vilket jag avskyr för tillfället, de är meningen att de ska vara fint väder ute! MEN NEJ! de skulle tvunget börja snöa usch usch usch.
nu ska jag gå och ta något att äta känner mig lite småhunrig
/jessica


vill bara tillägga att jag ska ut och gå men chilli i detta onödigt snöande väder.
tyck synd om mig!

2009-03-11 @ 20:04:30

Plugga Plugga Plugga

Hejsan allihopa!

idag har de inte hänt mycket allt, skolan var precis som vanligt, bara en massa pluggande hela tiden. Jag börjar bli trött på det nu. På fredag har vi historia prov jag om jag ska erkänna så har jag verkligen inte pluggat mycket alls, jag har haft all tid i världen att plugga på det men jag fastnar alltid någonstan, idag var det då data.
fast har varit lite duktig och tränat lite på frågorna iaf. Men ska jag gå och ta en snabb dusch så jag kanske göra lite histora innan de blir att läsa min beloved bok!
xoxo/Jessica

2009-03-11 @ 18:12:37

Välkommen till min nya blogg!