2009-04-30 @ 17:05:20

300409: Valborg

Helluu
Sitter och lyssnar på ain't no stressing med......jag kommer inte på vad dom heter men låten finns med på Step Up 2 soundtracket. Mycket bra låt. Jag har läst ut engelska boken och det betyder att det finns en väldigt glad Jessica i sitt rum och tänker att det är en sak mindre att göra i helgen!
Jag har ont i min fot, men det beror på att jag tog in tvätten innan och så såg jag inte för att alla kläder låg typ för ögonen och så rätt som det är så bränner det till i foten och så tänker jag VADFAN VAR DET ?!....ni kan aldrig gissa det så jag tänker skriva ner det nu. Det var en fucking humla, men sen är det ganska synd om humlan som fick typ hela min vikt över sig "/ men jaja men nu hoppar vi över det och går över till en anna sak som jag är ganska glad över.
Jag har liksom börjar märka att mina byxor har börjar bli lite för korta för mig och det är för att jag har växt till 1.55 cm nu *happyhappy* så alla skolsköterskor kan dra med sina dumma kurvor och allt snack med att jag inte kommer växa mer för jag fick min mens så tidigt! Piss Off fuckers.  hehe
Fredrik och Robin är här och ska sova övet tills i morgon för det är ju valborg och man kan ju säga att dom tycker om att elda, fast inte på pyroman sättet. Sen ska Malin, Emma, Filippa och Danne också komma hit, hinner inte träffa dom så mycket men vi får ta igen det en annan dag. Ska snart äta och sen blir det till standen med dom bästa <3 ska grilla korv och marshmellows ( stavning ) mycket mysigt, Kajsa om du kommer så ta med kameran. om du vill då asså.

men nu ska jag sticka och köpa mini baguetter till maten
Puss/ Jessica

2009-04-28 @ 13:18:37

280409: Filmtime

Hej och goddag
Just nu är jag lycklig. För att de är så att jag har köpt Twilight DVD:n idag, men egentligen så kommer inte den ut förrens i morgon, ska till Kajsa sen och kolla på den :D..men först måste jag göra köttbullar till ikväll.
gick bara till 11:10 idag (y) mycket skönt, så efter skolan stack jag och Karin till SkoDon och kollade skor till Karin, det blev inte sånna hon ville ha men dom hon köpte var snygga!
hittade även ett par Vagabond skor, samma som Kajsa har fast dom var rosa, funderar på att köpa dom när jag har fått mina pengar, det var ju faktiskt 10% på alla vagabond skor (y)

men nu ska jag göra köttbullar så jag kan sticka till Kajsa snart
Puss/ Jessica

2009-04-27 @ 16:19:12

270409: Vadå en vulkan?

Hej vackra väder.
För tillfället är det 23 grader i skuggan, och det är ganska så varmt och skönt.
Idag vaknade jag kvart över 6 för jag kunde inte somna, men det gjorde inte så mycket för skulle ändå upp halv 7 men ändå kvart över 6 är ganska så tidigt, gick upp och gick ut en runda med Chilli direkt, åt en snabb frukost och packade ihop dom sakerna jag skulle ha med mig till utflykten, det bestod av en banan ( som jag inte åt ) ett äpple, vatten och godis. Var vid skolan runt 8 för vi skulle träffas kvart över, vilket inte behövdes för bussen tog en jävla tid innan den kom.
Åkte buss ungefär en timme och sen stannade vi för att fika lite, gick en runda för att sen åka buss igen till ett annat ställe för att gå en kilometer till en sjö och kolla lite, sen gick vi tillbaka igen och åkte bussen igen i typ 5 minuter för att kolla på något som skulle vara en vulkan, men jag såg inget och tror ingen annan gjordet det heller. Rätt onödigt men Gunnar ville väl visa det antar jag. sen åkte vi hem igen, ganska skön dag förutom att jag har fått skoskav på lilltårna.

Kom hem och packade upp alla mina saker. Tog med kameran också och den visade att jag hade tagit 140 bilder eller nått sånt, men jag tror inte att alla är så bra så får radera dom sen när jag har lagt in dom, lägger nog ut några här sen och så kommer det ut fler på bilddagboken. Ska nog hem till Linn sen för att hennes granne ska "hjälpa" mig med min moppe :)
Nu ska jag ut och leka med Chilli, sen ska jag nog ta lite att äta, magen kurrar litegrann
puss/ Jessica

2009-04-26 @ 21:13:54

260409: Hjälpsam

Hej söndag
jag tycker inte om söndagar för det betydet att nästa dag så är det dags för skola igen, i 5 hela dagar tills det blir helg igen. Idag har jag varit väldigt snäll och hjälpt mamma och pappa i trädgården en massa, jag har varit väldigt snäll idag, som tack fick jag beställa min epilator, jag är glad för tillfället som jag tror att jag inte kommer vara när jag väl provar hårbortryckaren.
Har varit på maxi nyss med Kajsa, köpte godis till utflykten i morgon. ska gå upp halv 7 ut och gå med Chilli, äta frukost och sen ska jag vara vid skolan vid 8..det suger ganska så mycket.

meen nu ska jag kolla film
puss/ Jessica

2009-04-25 @ 21:25:32

250409: Picknick

Hej mysiga kväll
Idag skulle jag och mamma varit och köpt bikini men ack o ve så blev det inte så, för att lilla mamma ändrade sig så vi ska göra det på fredag istället.
Jojjo skickade ett sms och frågade om jag ville med på picknick med henne och Fillan och så klart att jag ville det, så jag cyklade hem till Jojjo och sen bar det av till Willys för att inhandla vår väldigt onyttiga picknick mat ( den innehöll Coca, cookies, glass och twixs ) men sen är det ju helg och då får man lov att vara onyttig. Tog även med kameran och jag kan säga att den är bombaderad med bilder på Jojjo och Fillan ;). Vi försökte också att stå på huvudet men det gick inte så lyckosamt, vi får nog öva lite på det Fillan ;).
så satt vi där och hade ganska så mysigt och så kommer det en äckel spindel och förstör allt, USCH vad den var äcklg, stor kropp och äckliga ben som sprang på filten, så vi bestämde oss för att cykla hem för ingen av oss ville sitta på filten mer.. Det var en väldigt mysig picknick så tack för idag tjejer <3

Kom hem och hjälpte mamma med maten som blev utsökt bra. jag och mamma rockar på att göra god mat. Nu sitter jag här och har nästan precis gjort klart en bild som jag blev ganska så nöjd med, fastän att det inte ser riktigt verkligt ut så blev jag nöjd med den. Lägger upp den i slutet av inlägget.  Mamma och Pappa kommer snart upp så ska vi nog kolla på Death Race, hoppas att den är bra!
det har även blivit ändrade planer om poolen, och det är BRA ändrade planer.
Det blir en pool som är rund 5,5 m i diameter, 1,32 djup, Jag kommer kanppt bottna ;).. så innan var jag ute och mätte hur stort det ungeför kommer bli och den kommer bli ganska så stor och sen ska vi bygga ett deck runt omkring den också. Jag är happyhappyhappy!
men nu ska jag gå för vi ska kolla på filmen nu :)
Puss/ Jessica


2009-04-22 @ 20:26:25

220409: Twilight Nörd

Hej Hopp
Sitter här framför datorn fast jag egentligen ska sitta vid skrivbordet pch plugga NK, eftersom jag nu sitter här så märker vi ju att det inte går sådär jätte bra för mig, men jag hade bara tänkt skriva ett inlägg och lägga ut en bild på bilddagboken innan jag sätter mig vid skrivbordet igen ( jag har faktiskt pluggat lite innan en dag) det här är bara en av mina många pauser. Skolan har precis varit som vanlig, gjorde inte för mycket på datorkunskapen men jag hade tänkt att göra mitt power point arbete hemma istället för där sitter man i lugn och ro, om man inte kommer på bättre saker att göra.
Boken som vi läser i engelskan blev väldigt bra idag, har annars tyckt att den har varit väldigt långtråkig men så kom jag till sista kapitlet på bok 1 och det va SÅHÄR spännande! ska läsa vidare sen ikväll.
men nu måste jag verkligen gå om jag ska hinna med att plugga NK och göra min italienska läxa så måste jag nog börja nu, men innan jag ska gå ska jag bara lägga in en bild som jag har fixat är ganska nöjd med den!
den är nog lite TwilightNörd varning på den men jaja skit i det..



Kolla vem jag ser!


Jag sa att det var Twilight Nörd varning på den ;)
Puss/ Jessica

2009-04-21 @ 12:11:32

210409: anledning till att vara sur

hejsan på er alla
I morse vaknade jag vid 9 och 29 över fick jag ett sms och i det smset stod det att vi skulle ha samhälle iaf, man kan ju säga att jag blev lite stressad för jag hade planerat vad jag skulle göra i morse, eftersom vi nu började lite senare hade jag planerat att sova lite längre och sen ut och gå hälsansstig med chilli och äta frukost i lugn och ro, men NEJ så blev det inte för vi skulle ha samhälla lektionen ändå. Så jag står där och skicka sms till Fillan, Karin och Maria att vi har lektionen ändå, men sen ringer Linn och säger att vi inte ska ha den ändå för det var inte tillräckligt med elever, så jag fick ringa som och säga att det inte blev att vi hade lektionen ändå. Det är nog ganska många som blev låte smått sura på det. Men jag ska nog inte skriva mer om det för jag blir bara sur igen!

Linn kom hit innan och gick med mig och Chilli, blev inte hälsansstig p.g.a. skolans fel typ.
När jag kom hem så gjorde jag en smoothie och började plugga på NK frågorna, som jag kan säga inte är så kul, har suttit i 1½ timme men inget har fastnat... så jag är lite frustrerad för tillfället och det känns som om jag kommer vara det hela dagen med, så när jag kommer till skolan så är ni lite förvarnade så säg inget som jag kommer bli sur över eller så...huumm. Börjar om en timme ungefär, ska ha engelska och jag tycker nästan att vi ska få läsa lite i boken som vi har fått! fatta vad svår den är, mycket konstiga ord i den men det får väl gå. Sen blir det till att köra hem och träna mer på NK:n och sen ska jag och Linn ivägg och jobba idag! Första dagen nu... fatta vad det ska bli kul :) Det blev pengar,pengar,pengar i plånboken. Nu när vi är inne på jobb så har Mats fortfarande inte sagt någonting om preem vilket jag tycker är ganska jobbigt för jag vill ju veta om jag ska jobba där i sommar eller inte, för annars måste jag söka någon annan stans ju, och det kommer ju inte bli det lättaste för det är nog fult på dom flesta ställena. men jaja
nu ska jag inte sitta här och babbla mer. ska nog gå och läsa lite i engelska boken.
Puss/ Jessica

2009-04-19 @ 18:39:49

190409: Hälsansstig

Go kväll
Idag är jag ganska stolt över mig själv! jag var ute och  gick i nästan 2 timmar! gick hälsansstig med ChilliBilli, det var mycket skönt att gå en sån lång runda för när man går själv så kan man tänka på en massa saker typ rensa huvudet lite. Och så gick vu upp till mamma för både jag och Chilli var lite törstiga. Lånade även en väldigt mycket bra film som så mycket som heter It's all about The Women. En rekomenderad film att se när man har tjejkväll eller nått i den stilen.
Jag har också sovit i trekvart för jag var lite trött så jag satte klockan på 45 min. Och jag kan ju säga att jag har inte alls gjort något NK. Men allvarligt talat DET SUGER RÖV och det kommer de göra för all framtid, jag förstår inte något av det jag har läst och kommer inte göra det heller, så jag tänker inte bli så insatt i dettahär.

På tisdag ska jag och Linn till Våxtorp och.....JOBBAAAAA! det ska bli rätt kul, och skulle vi göra det med kläderna Linn?
det har nog varit ganska snyggt!
vet ni vad jag kom på just nu?, Vi börjar skolan i morgon å det betyder att lovet är slut! Deprimerande värre, jag kan ju inte säga att jag har gjort så mycket på lovet. men det är ju döärför man har lov.
ÅÅhhh jag har italienska glosor tills i morgon. men det gör jag när vi har håltimme.

ska äta

Ciao/ Jessica   (stavade jag ciao rätt ?)


2009-04-17 @ 11:28:56

170409: Finally a new camera

Hejsan på er alla glada människor i världen
Det var en ganska lång hälsning men det gör väl inget... Det var ett bra tag sen jag skrev här och jag hinner inte skriva så mycket just nu för ska snart gå och duscha och fixa till mig, sen när pappa kommer hem så ska vi till OnOff och kolla en ny kamera till mig! jag har redan kollat lite på internet och hittat en jag verkligen vill ha, men får ju se vad pappa och pia tycker. Ska till fillan ikväll och träffa ringen medlemmarna, ska bli riktigt kul för det var längesen sen sist.

men nu måste jag rusa
Puss/ Jessica

2009-04-09 @ 19:28:21

090409: Lov!

Hej alla överglada människor!
började dagen med att gå upp vid 06:50. åt en macka till frukost och den blev det till att stå framför speglen ett rätt bra tag innan jag blev klar med mitt hår.. Ibland undrar jag varför man är så himla fåfäng?! Varför kan man inte bara se ut som man vill? vem har sagt att man ska se ut på ett speciellt vis för? jag förstår ärligt talat inte dettahär. Man ser ut som man vill punkt slut.
Jag kan också säga att snua inte blev så glad idag på lektionen, det var inte alls många som hade gjort glosorna till idag (inklusive mig) men jag tycker att jag har en rätt bra anledning till att jag inte gjorde läxan och det är för att vi hade vårt geografi prov idag, och jag hade en känsla av att det skulle bli ganska så svårt så jag pluggade bara på det igår och struntade i italienskan.  Det ska bli SÅHÄR skönt att slippa det i 2:an. geografi provet var väldigt svårt precis som min känsla hade varit..man kan ju hoppas på ett G iaf. Hade lång rast så stack hem till Linn och åt nudlar och kollade på VÄNNER. Kollade på ett avsnitt där Joey dejtade ett av sina fans och deras dejt var väldigt rolig för hon tar tag i hans händer och skrattar ett "elakt" skratt och sen slickar hon på hans fingrar xD det är mycket roligare när man ser det.
Naturkunskap är så j*ävla fucking svårt och jag hatar det av hela mitt hjärta. Jag tror inte jag kommer ha så mycket nytta av det senare i livet.
Har ätit tacco ikväll och det var såhär mycket mumma! men sen sitter aldrig tacco fel. Linn ska snart komma hit och så ska vi kolla film och "fira" att vi har lov nu i en vecka, men man kan ju inte kalla det lov precis för vi har prov veckan efter lovet och jag har glosor att träna på...Asså när det är lov så är det väl för fan LOV! man ska inte ha något att träna på till veckan efter så är det bara.
har kommit lite närmare sommarjobbet på preem, tummen upp för det kan ju hoppas att jag verkligen får det nu för jag behöver pengarna.  Och Kajsa jag tror jag följer med till madison med dig och Lina! :)
dettahär har vait min dag idag.
Puss/ Jessica

här är den dejten jag menar, det roliga kommer efter 40 sekunder så ni kan ju hoppa lite.

2009-04-08 @ 18:07:16

080409: Belöning

Hej vackra dag
skolan började 20 över 9 med att vi hade engelska men man kan ju säga att det inte var en "riktig" lektion. Vi hade baktävling! det var väldigt kul, jag och Linn bakade en cheesecake ( fast det var Linn som bakade ) och jag översatte receptet till engelska. Vi vann tävlingen också WOHO en massa applåder och grattis till oss..men efter den lektionen så var man ganska mätt av alla kakor. Fick reda på hörövningprovet och jag är nöjd. vad var alla gränser? kommer inte ihåg dom. Sen hade vi svenska men jag Linn, Karin och Sofie gick inte på den lektionen för vi skulle intervjuas av hallandposten, jag orkar inte förklara om vad det var, ni kan kolla i tidningen nästa vecka. Sen så hade Anki fixat så vi blev lediga från datorkunskapen så vi sluta någon gång vid halv 12 och jag kan ju säga att det satt inte så himla fel.
Kom hem och gick upp och la mig hos mamma så låg vi där och pratade lite, sen fick jag tvunet gå ner till mitt rum och påbörja pluggandet av geografin till i morgon. Det är ganska segt att plugga till. Det positiva till detta är ju att jag kan frågorna på pappret och jag kan nästan allt jag har antecknat idag så det känns rätt bra men jag är fortfarande lite nervös för att göra provet. Det kommer vara SÅHÄR svårt!
Och innan idag så satt jag och mamma och åt paj ( som var mycket gott också! ) och så skulle jag ta upp min kopp kaffe och bara sådär fick jag lite nosebleed och det var ganska obehagligt för det var inte lite blod det kom! Ni kanske inte vill veta det men jag hade lust att skriva ner det....

Vare ute med chillibillibus innan, och vi gick upp till mamma och hälsade på henne ett litet tag, och så tänkte jag att jag har pluggat ganska mycket på provet tills i morgon och då kom jag på iden att jag kan få låna film tills ikväll och göra nada plugg. Låter ganska bra enligt mig så nu ska jag återgå till att sätta mig vid skrivbordet.

Älsklings Erika fyller även 17 år idag så ett stort grattis till henne! Älskar dig för evigt <3
Puss/ Jessica


sen vill jag bara tillägga att jag älskar mitt nyklippta hår! ;)


2009-04-07 @ 17:31:58

I have now short hair

Hejsan alla glada
började kvart över 1 idag, historian var precis som vanligt. Engelska hörövningsprovet gick rätt så bra tror jag, känns inte som om jag kommer få IG iaf! som vissa andra tror ( som Karin ) och du kommer inte ens få IG så det är inte lönt att du säger så, du är bra på engelska och du KOMMER få bra betyg! <3

har även varit och klippt mig idag... jag kan säga att det blev ganska kort! och jag gillar det en massa, är riktigt nöjd, det var bra att Linn sa att jag skulle göra det viset. Linn du får pengar i morgon för cheesecaken, och så måste jag ha receptet också...måste översätta det på engelska gansla tråkigt, men nu MÅSTE jag gå och göra geografi om jag vill ha bra betyg i det ämnet.
Puss/ Jessica

bild på hur det blev!

2009-04-07 @ 09:33:28

kladdkaks recept

Hejsan
klockan är nu 09:28 och jag börjar inte skolan förrän klockan är 13:15! det känns rätt skönt, på engelskan ska vi ha hörövningsprov och historian är det väl de gamla vanliga (skriva och lyssna) ganska lamt,
klockan 16:00 idag ska jag iväg och klippa mig, och jag tror att det kommer bli ganska snyggt, ska klippa en page, som Emma har gjort det fast jag vill ha det längre där framme! annars tänker jag inte göra det..
Och till engelskan i morgon så ska alla baka något och så blir det typ en tävling av det...jag behöver ett bra och väldigt gott recept på olika kladdkakor för jag hittar inga på internet som verkar vara riktigt mumma, vi får se vad jag gör Linn kommer nog och hjälper mig, och antagligen blir det nog bara en vanlig kladdkaka, men jaja då har vi aif bakat något.

Mamma kom hem nu så ska äta frukost nu :) 
Puss/ Jessica 

2009-04-05 @ 17:02:27

No More Newspaper!

Hellu
gick upp 9 idag och körde till Shell för att möta Linn, fixade allt med tidningarna så det är klart nu! så J*VLA GÖTT nu slipper jag gå upp tidigt på morgnarna ( stavas det så? )
men när jag kom hem så åt jag lite frukost och sen gick jag och la mig vid 12 tiden i mammas säng för jag var lite trött och jag hade bara tänkt att sova ett litet tag, en timme eller så men så blev det inte alls för jag sov till 3 vilken brådar så gott. För vi har prov i geografi på torsdag och jag hade tänkt att jag kanske ska börja plugga på det men så blev det inte.
Jag får göra det i morgon istället, börjar ju inte förrän 12:40 för vi har ingen matte lalalalala det är ganska chill, ska kolla på någn föreläsning på geografin sen ska jag hem och göra något och sen tillbaka igen för att ha italienska -.-

ska äta nere på eva-lenas ikväll (y) ska bli mycket gott, men jag skulle viljat ha pizza men så blev det inte.
nu ska jag ut och leka med chillbillibus
Puss/ Jessica

2009-04-04 @ 19:43:24

igår och idag

Hej hopp
ska ta lite snabbt om gårdagen och dagen.

Igår var det som vanligt skola, var en rätt lam dag kollade på Lord of the flies på svenskan, den filmen är rätt bra/dålig lite sådär blandat i hela filmen. Vid kvart i 6 så träffade jag Linn på Preem för hon skulle tanka och så lånade vi film för vi skulle hem till Karin och äta mat och tacco. Påvägen dit på kom det två sportmotoycyklar och kör förbi oss men innan dom passerar mig så är det en av dom som börjar köra bredvid mig och sen så ler han och vinkar till mig. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera till det så jag satt bara och kollade på honom, sen när han hade kört förbi så började jag asgarva åt allt, jag vet inte varför det var ju inte så kul, men på något sätt vid just det tillfället var det väl de.
Hemma hos Karin så började vi med att laga maten och resultatet blev überbra. så skulle vi kollat på The notebook men så blev det inte för den funkade inte i DVD:n så vi fick kolla på The rocker istället och det gick lika bra det, den var rätt kul.
sen satt vi och snackade ett litet tag, noppade Karin ögonbryn och sen utbrister Linn
- kan du inte noppa mina med ? . Chockad som jag var så gjorde jag det men kom inte så långt för det gjorde lite ont enligt henne, men hon kämpade vidare själv och det blev bra.
Kom hem typ 00:40

 Idag blev väckt av mamma kl 9, sen vinkade jag mig till henne och gav henne en stor kram och sa grattis!
vid 11 stack vi iväg till OnOff och hälsade på Pia, men det var ju inte därför vi kom dit utan vi kom dit för att lämna in min kamera. Den är ganska kass så vi kan ju hoppas att dom fixar det eller att jag får en ny kamera. Det hade ju inte suttit fel precis. Mamma fick även en kvast av Pia som hon hade pyntat med lite olika saker, hehe sen var mycket vacker och det såg rätt kul ut när hon kom med den för hon typ asgarva för sig själv. Sen blev det vidare till Familja och kolla lite, mamma köpte en ny tjocktröja, en shorta och en annan tröja till mig, Tack mamma <3. Till sig själv köpte hon ett par väldigt snygga skor och en gullig blus på H&M. Vi var ju inne och kollade på skor och så hittar jag ett par så himla snygga skor så jag dör! så jag köpte dom,( jag vet att jag inte ska köpa mer saker om jag nu vill ha min system kamera, men det var väldigt svårt att låta bli när dom var så snygga! ) + så var dom inte så dyra 229 kr bara och de är väl rätt acceptabelt.
Idag har även pappa varit i Tyskland och handlat lite grann och när han kom hem igen så hade han köpt ett stort toblerone till mig och Mhattias, hihi jag blev glad. Kände mig som en lite flicka igen och när man fick en godis bit efter maten.. hehe. Pappa hade varit rätt gullig idag eftersom han var i Tyskland och mamma fyllde år så hade han köpt rosor till henne och ställt det på bordet så hon såg det när hon vaknade. ( jag tycker det är rätt gulligt iaf )

Linn och Karin kommer ikväll och så ska vi kolla på Scary Movie filmerna, ( inte alla men någon, vet ej vilken än )
Kajsa ska kanske komma får se vad hon hade tänkt att göra.
Nu ska jag gå ut och prata med mamma och pappa.
Puss/ Jessica


Här är mina skor :) inte så bra bild, kan lägga ut en annan sen.

2009-04-02 @ 21:05:25

020409

Yoo everybody
Hade idrottsprov idag, det var ganska lätt och jag pluggade inte så mycket, det var sånt som man bara kan på ett ungefär. Med det är så skönt nu när ett till prov är över. Nästa vecka är det engelska hörövning och så är det geografi prov med och jag känner på mig att det kommer vara rätt svårt så jag ska börja plugga redan nu i helgen så jag får bra betyg.
Kajsa kom hem till mig och åt idag, det var jag som lagade maten och rätten blev spagetti och köttfärssås, MUMMA!
efter vi hade ätit så gick vi ut med Chilli nere vid lagan och så tog vi en massa kort, så var vi påväg ner till lagan och så sitter det en katt ute på åkern och så får kajsa värsta flippet och springer ut på åkern för att ta kort på katten. från min synvinkel såg det väldigt roligt ut synd att jag inte filmade det. Men jag tog ju kort så jag har ett litet minne av det ;).
Sen kom Linn också, så gick vi en lite längre runda men så var det något som small till och Chilli-Billy-Bus blev livrädd och började darra en massa och vägrade gå så jag fick bära honom en bit. Stackars liten

Sitter och kollar lite halvt på Lyxfällan, fyfan vilka skulder det paret har! att dom inte förstår att dom har problem. OMG
Jag har fått jobb på tidsagar nu mellan 16:00 och 21:00 :) ska sälja bullar och glass och en massa annat på en auktion i Våxtorp. pengarna är väldigt bra enligt mig :D, så nu har jag bestämt mig för att inte köpa onödiga saker om jag nu ska köpa min systemkamera vilket jag kommer göra när jag har fått ihop pengarna. och det kommer nog inte ta så lång tid innan det händer.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på Medium
nattinatti/ Jessica

2009-04-01 @ 17:26:44

Fotodag :)

Hejsan
jag har inte lust att skriva om dagen i skolan för det är rätt långtråkigt att typ läsa om så det blir inget om det.
Men när jag kom hem så tog jag 2 mackor och satte mig i uterummet och öppnade dörrarna och så bar kände jag hur otroligt skönt det var, all värme som sökte sig in i rummet. Det är så underbart skönt när det är sol ute. Så kom jag på iden att jag kan ju fota lite nu när det är bra väder ute, så det blev en fotodag med min bror och djuren. Tias blev lite sur/irreterad när jag tog bilder på honom, vf vet jag inte. Man har ju inget emot om någon tar kort på en fast det bror på om bilderna blev bra eller inte.
Jag har ännu inte gjort min italienska läxa och jag har inte ens öppnat boken i idrott och vi har prov i det i morgon eftermiddag men å andra sidan kan jag träna lite på håltimmen i morgon. Men nu ska jag gå och äta lite för hungern i magen låter lite grann.

här kommer några bilder från idag :) ( mobbas inte för jag är nybörjare på att ta kort! )




mer bilder finns på bilddagboken j-roswall

nu ska jag gå och hjälpa till med maten
Puss/ Jessica

2009-04-01 @ 14:22:50

snabbt inlägg

hejhej
sitter på datorkunskapen nu. fick reda på provet och det är inget vi ska diskutera ALLS!
var ej i skolan igår för var sjuk.
jag har inte mer att skriva just nu. ska skriva mer sen när jag kommer hem.
slutar om 55 minuter, sen blir det ner till banken och sätta in pengar.
Puss/ Jessica