2009-06-28 @ 17:07:44

Gårkvällen

Hej
Tänkte skriva lite grann om gårdagen hemma hos Filippa och så tänkte jag att lägga in lite bilder också.
Men vi kom dit vid halv 5 tiden och hon blev jätte glad över presenten hon fick av oss, det är bra. Det hade inte varit så bra om hon inte tyckt om den. Maten var mycket god, det blev väldigt enkelt, Hamburgare med bröd och korv med bröd. Det var gott, tur med vädret hade vi också, ett tag trodde alla att det skulle börja regna men det blåste bort igen, som tur var.
Efter maten så blev det tårta som bestod av tårtbottnat och så var det chokladpudding och vaniljkrän i den och sen ett täcke med grädde, och på grädden så var där m&m. Mycket, mycket god tårta. Sen satt vi alla där och snackade en massa. Hade tävling om vem som kunde hålla på en "tändare" som gav en stötar, det var sådär att få en sån stöt.
Mhattias lurade med mig den och sa att det var en grön låga istället för den gamla vanliga, jag tänkte inte mer på det så jag "tände" den och det gick ju sådär, fick en rejäl stöt i fingret. Men jag fick min hämnd genom att slå honom lite grann.
Kvällen var väldigt rolig och trevlig, fick träffa Cornelia igen, och det var verkligen längesen vi träffades sist så det var ett + till den kvällen.
Födelsegrisen                Dockvagnen hon fick av oss  
      
Mätnings tävling. (ida vann)  Jag&Cornelia
    
H
är leker vi pyromaner     The cake!                              
    
Här leker vi. (anna vann)    Den onda tändaren
                    
Ett försök till ett bra kort ;)   Sötnosen
      

Nu ska jag gå och duscha för snart kommer Karin, Linn och Kajsa :). Vi ska ut och äta ikväll och sitta och snacka skit. Det var ett tag sen jag såg dom nu så det ska bli kanonkul.
Vi har även satt upp poolen idag, nu håller vi på att fylla den med vatten, men det kommer ta sin lilla tid innan den blir fylld så det blir nog inget badande i morgon, men kanske i övermorgon för den som vill?
Bilder kommer sen, har inte fått något bra kort på det än.
Puss

2009-06-27 @ 13:57:23

Knarklåten denna veckan

Älskar denna låten. Hungry Eyes av Anders Fernette

2009-06-27 @ 13:47:36

Grattis sötnos

                                                    
Ett stort grattis till min söta kusin Filippa som blir tre stora år. Så det blir till att fira henne, ska vara där vid 4-5 tiden idag. Det ska bli kul att träffa alla kusiner ikväll, det var ett tag sen sist så det kommer bli kalasskoj. Ska snart gå och duscha så jag kan börja fixa till mig, men först ska jag hitta något snyggt att ha på mig, och det kan ta sin lilla tid.

Idag har jag varit och jobbat, 9-11 det blev inte så länge men dom behövde inte mer hjälp så jag fick lov att gå, ska jobba i morgon också, kl 8 till så länge dom behöver min hjälp. I morgon ska vi också sätta upp poolen. Pappa är ute och fixar med den lite nu, paddar så det blir platt i bottnen och lite annat sånt som är viktigt att göra innan man sätter upp den. Så alla som vill bada i den får komma och hjälpa till i morgon! Ta det som ett hot, om ni inte kommer så blir det tyvärr ej något badande för er.
Nää skojja bara, men om ni inte har något annat för er i morgon så får ni gärna komma och hjälpa till för det är rätt så svårt att sätta upp den.
Mamma Pappa och jag försökte för ett tag sen men det var inte så lyckat så ju mer människor vi är desto lättare och snabbare går det att få upp den.
Nu ska jag kila ut och se hur det går för pappa, skriver mer om kvällen när jag har kommit hem eller i morgon
Puss

2009-06-26 @ 15:30:01

Vårlök baby!

Tjoho allesammans!
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Sov till 10 och sen stack jag och mamma till maxi och storhandlade. När vi skulle betala så fick vi en sån avstämmning och det suger för då måste man plocka upp alla saker som man redan har packat ner och så blir allt rörigt när man haft det lite någerlunda bra. Om man sammafattar allt så är avstämmningarna inte bra för det tar bara extra tid.
När vi kommer hem så sitter Mhattias och Fredrik på tias rum och spelar och det var precis vad dom inte fick göra. Dom dumma ungarna trotsar vad jag säger till dom. Fast dom är inte så dumma jag tycker om dom ganska mycket ändå. Fredrik ska vara här hela helgen för Robbin ska på nått fotbollsläger och så ville inte Fredrik följa med så han ska vara här, och ikväll ska vi kolla på film, äta jordgubbar och chips! Det kommer bli väldigt mumsigt.
Var nere i stan med mamma innan för vi skulle köpa present till Filippa som blir tre år. Alleredan, tiden går ganska fort. Men vi köpte en dockvagn till henne för det ville hon ha, Det blev en ganska stor och så var den rosa med blommor på innefodret. Sen var vi på banken också för jag skulle sätta in mina pengar så jag inte ska slösa upp dom, Men det gick inte så bra för jag hittade ett par fake Ray-Ban glasögon så jag var tvungen att köpa dom.
Nu sitter jag här och glor, ska gå ut och leka med Chille en runda för han ligger och kollar på mig nu.
Puss

Mina <3

Kajsa Kollar vad som är back in stores nu! :D
VÅRLÖK BABY ;)




2009-06-26 @ 10:39:33

Chockad!

Hej
Kommer direkt från frukost bordet, mamma berättade något som jag först trodde hon skämtade om. Michael Jackson är död. Han dog i natt, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer förutom att jag är väldigt stressad.
så måste gå nu
Puss


2009-06-23 @ 22:22:51

moneymoneymoney

Nu har jag kommit tillbaka från jobbet, blev lite längre idag för det var hur mycket folk som helst. Fast det är bara bra för det innebär att vi säljer så mycket mer än vad vi brukar göra. Alla daimglassar tog slut och där var ganska många med, det blev bara över 4 bullar av dom som jag och Linn gjorde innan idag så försäljningen har varit en höjdare idag.
Kajsa kom och hälsade på oss, Axel var också där, kul att träffa honom det var ett tag sen! :)
Sen fick vi en extra 50 lapp av Gert för vi hade brett mackorna innan idag. Man klagar ju inte när man får mer pengar än vad man egentligen ska ha ;)

Klockan är nu 22:20 och det är dags för mig att sova för i morgon ska jag gå upp kl 7 för att jobba på preem halv 8
och det känns sådär att gå upp tidigt nu när det är sommarlov. Men jaja man ska inte klaga när man får pengar för det.
Varför känns det som om jag skriver mycket om pengar hela tiden ? :S
Men nu säger jag godnatt och sov gott alla läsare
Puss

ps. Linn jag vill åka till Halmstad nu någon gång i veckan, vad tycker du om det ? ds.

2009-06-23 @ 14:12:58

Massa frallor

Har kommit hem från Preem för ett tag sen nu, var där med Linn och fixade frallor och toasten som vi ska sälja ikväll. Jag kan säga att det var många frallor vi brädde. Hade även "vattenkrig" med Jesper med en sån sak som man får fårn en Kalle Anka tidning. Jag vann!
Ska snart iväg och hämta Linn och då bär det av till Våxtorp för att jobba och tjäna PENGAR!
som jag säkert har skrivit innan så behöver man alltid pengar..

Karin&Kajsa!
Jag och Linn tycker att ni kan komma och hälsa på oss ikväll :)
Nu ska jag gå ut och sola  :)
Puss


2009-06-23 @ 02:00:42

sängdags

hejsan!
det var ett tag sen jag skrev nu..så detta blir bara ett kort inlägg för klockan är nu 2 på natten.
Linn karin och Kajsa har precis gått hem för kvällen, det vi har gjort ikväll var att kolla på skräckfilm. Vi kollade på Amusment som var en väldigt konstig film, inte så äcklig, sen blev det en film till och den heter The Abandoned som var lite äckligare, eller inte äcklig men den hade lite mer ryck så man hoppade till lite extra.
Nu vill jag inte skriva mer för jag är ganska trött så ska gå och lägga mig nu!
Puss

Ni är bäst!

2009-06-21 @ 11:15:31

....

Godmorgon
Midsommar blev bra, blev lite strulight i mitten för det var några som fick lite för mycket i sig, jag nämner inga namn ;)
satt uppe till halv 3 tror jag det var och snackade, på morgonen stack Sophia och Cecilia hem vid 10 tiden, resten av oss började göra frukost och det blev pannkakor. Sen satte vi oss på mitt rum och kollade på film. När klockan var 3 så gjorde jag och Hanna kladdkaka. Jag och Kajsa körde till preem för att låna film, vi kollade på They wait, det var en väldigt bra skräckfilm, Hanna blev så rädd så hon börja gråta haha det var kul för alla satt och skratta åt henne, men dom åkte hem igen när klockan var halv 6-6.
Sen kom Linn och Hanna hem till mig igen så gick vi ner till stan för vi ville ha glass men vi kom lite sent så vi gick till shell istället, och ringde till Pernilla, sen satt vi vid skotten och löjlade oss. Sälvklart så skulle det börja regna så vi stack hem till Hanna och satt där ett tag, var hemma igen vid 11 halv 12.
Ja det var de, jag orkar inte skriva mer nu så jag ska lägga mig och kolla på film
Puss


2009-06-19 @ 14:32:05

Midsommar=städning

God eftermiddag på er alla :)
Idag är det fredag och midsommar och jag är på toppen humör, jag har en känsla av att det kommer bli riktigt kul ikväll.
Men idag vaknade jag kl 10 gick upp, åt frukost och cyklade en runda med Chilli, när jag väl var hemma så började städandet och jag kan säga att det inte är så kul att städa. Men nu när det kommer hem lite tjejer till mig ikväll så får man städa lite grann så blir det lite feststämning, jag har varit duktig och typ dammat av överallt i huset jag städat badrummet och lite annat smått och gott, det uttrycket kanske inte passar in när man har städat men jag tyckte att det lät lite bra..
Något jag förstår inte varför det måste vara killar med för att det ska vara fest?
Jag känner mig lite besviken också. Men nu ska vi inte älta om det. Vi kan börja snacka om kvällen istället för det är mycket roligare.
Karin och Linn kommer snart så ska vi börja fixa till i uterummet lite grann, fixa och dona så det ser lite trevligare ut, sen ska Maria komma lite senare och så börjar vi med maten. Vill ni veta våran väldigt midommaraktig mat?
Jo vi ska äta tacco, sen vid halv 8-8 kommer resten och då blir det jordgubbar, sen blir det fest och mycket dansande (hoppas jag på) jag är på humör för att dansa. När kvällen lutar som sitt slut så går vi alla och lägger oss. jag tror inte vi kommer sova så mycket inatt :P
Men eftersom töntarna kommer snart så måste jag gå och duscha.
Jag skriver mer i morgon om kvällen, sen blir det väl lite bilder också :)

2009-06-18 @ 15:17:59

Stranden 090616

Tänkte lägga in lite bilder från när vi var på stranden. Det var en kul och mysig kväll, var på stranden till halv 10 sen stack vi hem till mig och satt och snacka till klockan var halv 2.

Dom bästa  <3

Linn

Kärlek

Karin&Kajsa

Friends Forever

Linns Spår ;)

Busminen :)

Den hjälmen är så snygg!

Sophia&Cecilia

<3

2009-06-16 @ 18:40:33

Han knäcker mig xD

Tänkte lägga ut lite klipp nu..Det får blir Dagen Tips, Asså jag totalknäcker mig åt honom xD


 


2009-06-16 @ 18:16:18

Nytt favorit band

Madina Lake är mitt nya favorit band för tillfället. Här kommer en av deras låt :)
Never Takes Us Alive


Ikväll blir det stranden med dom bästa <3
Puss

2009-06-16 @ 12:51:17

hard workwork!

Heejsan på er
Nu har jag och Mhattias varit ute och fixat lite med poolen, har jämnat ut kanterna så dom är raka, tagit bort alla småklumpar som ligger och skrotar lite här och där, sen har vi försökt att lägga ut en presenning som vi ska ha massa grus över sen, men det gick inte så bra för på varenda sätt vi försökte så täckte det inte hela hålet, så pappa får hjälpa oss med det sen när han har slutat jobba.
Nu sitter jag här och är trött i armarna och tänkter sätta  mig väldigt bekvämt i min säng och läsa denhär väldigt bra boken.
Puss


2009-06-15 @ 22:11:10

Glass och skratt



Nu har jag varit ute och gått med dessa pinglorna, först gick vi ner till stan för att äta glass men vi kom lite sent så vi gick till skotten istället och köpte en 2 liters vaniljglass och kolasås, sen gick vi till en gräsplätt och började hugga in i glassen. Det blev ganska mycket glass kvar, så det hade varit bättre om vi hade köpt varsin glass, men det tänkte vi inte på då. Sen när vi satt och åt så kom det en spindel i glassen "/, den var riktigt äcklig och så gick den runder där så vi slängde den delen av glassen den hade gått på. Sen sitter vi fortfarande och mumsar i oss, och så ser både jag och Fillan att Jojjo har en spindel på sin fot, så vi säger till henne att sitta still, men hon gör precis tvärt om och rusar upp och tar av sig byxerna och springer runt och skriker ganska högt. Det var dagen höjdpunkt, både jag och Fillan skrattar så mycket som det går, Fillan började t.o.m gråta av skratt! Det var riktigt kul att kolla på.
Tack för att du fick en spindel på dig Jojjo, det gjorde min dag :)

Nu ska jag gå och lägga mig, för i morgon kommer mamma väcka oss tidigt ( sjukt onödigt ) men kanske nödvändigt ändå för vi ska fixa med poolen så den blir klar snart.
Godnatt och sov gott. Puss

2009-06-14 @ 00:52:45

Crazy night, but i like it

Klockan är 00:40 så detta bli ett nattinlägg. Har varit hemma hos Kajsa ikväll med Linn Maria Karin och Sophia, det har varit en sån rolig och crazy kväll. Jag har aldrig dansat och skrikit så mycket i mitt liv. Ni tar fram det goda i mig, jag gillar er starkt <3. Men kvällen började med att vi satt och snackade en massa skit, och så började vi spela hög musik och när det är hög musik är det svårt att sitta still så vi började dansa rövarna av oss. Bokstavligt talat då.
Sen tog vi massa kort på varandra och det blev rätt fräcka kort, Kajsa jag vill ha alla dom bilderna på oss, om du vill skicka dom till mig så är du en ängel. Denhär kvällen har varit helt underbar, konstig, annolunda men ändå jävligt rolig. Så jag säger tack till er alla som var med. Jag tror jag älskar er lite grann <3. Jag känner mig så "fri" när jag är med er, jag kan säga precis vad jag vill och vad jag tycker utan att få någon dum kommentar tillbaka, typ mitt "sanna jag" dycker upp när jag är med er. Nu när vi körde hem så hade vi lite rejs med Maria, och det var ganska kul, åå gud vad jag skrattade när vi körde om Maria, ni skulle sett hennes min, hon hade jätte stora ögon och bara glodde på oss. Du är söt Maria. Sen höll jag på att ramla av moppen när vi skulle köra iväg, Linn gasade på och jag var inte riktigt beredd så jag åkte bak och benen åkte upp i luften, men som tur så fick jag tag i Linn så jag ramlade inte av..Men tack en än gång för ikväll, det är ett minne för livet, och sen har jag en massa bildbevis på det med ;)
Sen bestämmde vi att vi ska till Linn i morgon och ta mer kort, ska nog springa en runda med Linn och Maria också om pappa inte behöver hjälp med poolen.
Behöver åka till lindex också, någon som vill följa med i morgon? 
Nu ska jag gå och lägga  mig för att orka med i morgom.
Puss


2009-06-13 @ 17:42:49

franska naglar



Okej det syns inte så bra på den bilden, men jag har fixat fransk manikyr på mina naglar nu, är ganska nöjd.
Fast det tar nog ett tag innan man har fått in dendär "kicken" på hur man ska göra, det gäller väl bara att träna upp sig lite grann. 
Jag måste veta vad alla tycker om midsommar. 
Men är det nödvändigt att det måste komma killar? 
Puss

2009-06-13 @ 16:12:03

Fransk manikyr

Jag har hittat en tjej som lägger upp massa smink och nagel tips på youtube, hon är jätte duktig och kan sin sak. Hon hade ett tips på hur man göra fransk manikyr lite lättare. Hennes tips var väldigt bra, mycket lättare att göra än vad andra gör det. Man slipper alla mallar och det är ganska skönt för det är svårt att sätta mallarna så som man vill ha det, och det blir alltid snett och nagellacket silar alltid igenom lite grann men med hennes metod så blir det bra. Man kunde inte lägga in hennes videoklipp här så jag skriver vad hon heter så kan ni se för er själva :)
Julieg713
Nu ska jag gå ut med Chilli
Puss

2009-06-13 @ 10:09:23

13/6-09: Täppt näsa

Godmorgon alla glada =)

Igår var jag på dåligt humör men det har vänt nu så jag är glad igen, förutom att jag vaknade med en väldigt täppt näsa och äcklig runt munnen, men annars är det bra. Idag så ska vi nog fixxa till lite till där poolen ska stå. Ska försöka få det att bli lite rakare i bottnen så den inte står snett. Men det blir efter pappa har varit och hämtat grävmaskinen.
Just nu är han och tvättar bilen på preem och när han kommer hem så har han med sig nybakade bulla direkt från ugnen, åå det är så gott.
Jag ska nog gå en runda med Chilli nu, innan det börjar regna igen.
Puss


2009-06-12 @ 21:00:18

dåligt humör

Rubriken är en varning till er som läser och kanske dom som hade tänk att kommentera, att jag är på jävligt dåligt humör just nu. Skulle gå till Fillan innan för det hade blivit uppehåll med regnet, jag kan meddela att jag inte kom så lång! jag kom till den nybyggda stugan och så började det regna IGEN! jag ställde mig undet ett träd och tänkte att det kanske skulle sluta men NEJ det gjorde det verkligen inte, det blev bara värre och värre. Nu sitter jag i min säng och värmer mig efter att bytat min agenomvåta kläder till ett torrt nattlinne och tjocka strumpor. Jag hatar regn mer än allt annat jävla skit i denna stunden.
Angående midsommar så är det Ringen som är bjudna, om ni inte vill så gör det inget. SÅ nu vet ni vilka som ska komma typ! daaah
jag är arg, för jag känner på mig att jag kommer vakna i morgon med ont i halsen och täppt näsa IGEN.
Jag trodde det skulle vara borta nu men nej det ville inte försvinna än, bara för att plåga min i en vecka till.....Att vara förkyld suger fett!
Innan när jag stod och väntade på att det skulle sluta regna så började jag böla utan anledning :O vafan man kan inte bara stå där och börja böla för ingenting. Vad vill min kropp mig?

Nu ska jag göra något som kanske kan göra mig glad, men man kan ju inte hoppas för mycket på den delen.

2009-06-12 @ 17:59:32

12/6-09: Regn, regn och mer regn

Hejsan på er
Idag har jag och mamma varit väldigt lata. Vi har kollar på tre filmer, den första var En Prinsessas Dagbok sen blev det The Game Plane och efter den fick det bli bride Wars. Anledningen till allt filmtittandet är att det har regnar hela dagen och det finns verkligen inget att göra hemma när det regnar så vi har legat på soffan hela dagen eftersom det har regnar NONSTOP hela dagen. Det har varit väldigt avslappnande men man blir väldigt trött och däsig om man nu kan uttrycka sig med ordet däsig?
Linn kom på besök och lämnade mina sladdat till kameran, så nu ska jag nog lägga in mina bilder från skolavslutningen. Det var inte så många bilder, men det är iaf några.
Jag vill ha en ny kamera, den jag har nu är bra, men jag är inte nöjd med den. Bilderna bli korniga och suddiga, men det är kanske jag som har dom på fel inställning, men jag ställer alltid på rätt inställning beroende på vad jag fotar för något.

Igår var Linn Karin Hanna Kajsa Maria och Sophia. Vi firade skolavslutningen med att beställa hem kinamat och frossa i oss jordgubbar och mycket chips och läsk. Det var en riktigt kul kväll, jag är glad att ni ville komma och förgylla mig kväll, det blev mycket tramserier som jag inte tänkte gå in på, för vi är lite för gamla för att hålla på med sånt. Men det som var viktigast var att vi hade kul. Maria Linn och Sophia gick hem vid halv 3 tiden så jag kom inte i sängen förräns klockan var kvart i 3-3. Sov till halv 11 så har ändå fått lite sömn. Är ganska trött idag, orkar inte göra så mycket för tillfället, men jag tror att maten börjar bli klar nu så ska gå
Puss

2009-06-11 @ 13:21:06

11/6-09: Sommarlov

Ja rubriken säger ganska mycket om vad detta inlägget kommer handla om. Men nu är det äntligen sommarlov och det känns så j*vla skönt. INGEN MER SKOLA!
Men nu hinner jag inte skriva mer, ska städa huset :(
skriver mer ikväll eller i morgon
Puss

2009-06-10 @ 16:10:28

Färgning gå g


Denhär bilden kan jag ju bjuda på!  Som ni ser på bilden så färgar mamma håret på mig nu, det var nog på tiden, utväxten har blivit lite för lång. kommer före och efterbild sen, om ni är intreserade av det ? 
Var även ute och övningskörde innan, körde till skodon och skorna har blivit mina! Kärlek på dom. Hade bara ångrat mig om jag inte hade köpt dom så nu är jag lycklig.

Linn om du ser detta innan i morgon så sätt min kamera på laddning och glöm inte ta med den i morgon!
Nu ska jag gå och vänta på att få skölja ut håret.
Puss


2009-06-10 @ 14:35:57

Älskar hennes skratt

Tänkte slänga in en video på Lisa Kudrow. Var inne på Youtube och glodde lite och så hittade jag bloopers från Vänner, och jag bara älskar hennes skratt! Det låter väldigt kul och det smittar lite grann också. Har precis ätir glass  nu, det blev blåbär. Mycket god var den! Sen ska jag nog iväg och löpa skorna, kommer nog ångra mig annars.

2009-06-10 @ 12:47:43

10/6-09: Köpa eller spara?

God eftermiddag :)
Var i skolan idag. Var 2 dagar sen nu, känner inte att jag har missat något så det har inte gjort så mycket att jag har varit sjuk. Men vi samlades i centralhallen kvart över 9. Alla Sp08a och b för att vi skulle ut och spela lite brännboll. Det va  inte många som ville spela för det hade regnat lite innan och så var det blött i gräset, plus att det var ganska kallt ute, men vi stod ut med det. Sp08a vann inte, lite dåligt eftersom B klassen fick göra så att 4 killar fick spela med vänster hand, för att vi är nästan bara tjejer i vår klass. tror dom vann med 30 eller 40 poäng, Så JA vi suger lite grann. När vi var klara så gick vi upp till skåpen och städade dom, sen stacka vi till svenskan och var där i 10 minuter kanske. Vi skulle bara skriva vad vi tycker om detta läsåret och 2 andra saker, När jag och Kajsa stod i svenskasalen så kom vi på att vi slutar skolan i morgon och så fick vi ett ganska så stort glädje skutt och skrik tillsammans. Men jag har inte tänkt så mycket på det innan, men i morgon slutar vi 1:an och sen är det sommarlov i 2 månader och det känns förjävla gött. Slippa alla läxor, gå upp tidigt på morgonen. Men det känns ändå lite konstigt, för det känns inte som vi har gått ett år på gymnasiet. men nu ska vi inte rabbla på mer om det.  Efter vi hade fått våra glädjeskutt så stack vi  till SkoDon för kajsa skulle hjälpa mig att välja skor, men vi kom inte så långt. Jag vet inte om jag ska köpa dom eller inte? För dom är riktigt snygga. Slänger in en bild sen när jag har skrivit klart. Men om vi nu sammanfattar dagen som varit så har det varit väldigt slappt och det har vi inget emot.
dettahär är då skorna jag vill köpa, men jag vet inte om jag ska, för jag använder kanske bara dom en gång och då är det onödiga pengar. Så jag vill att ni hjälper mig att välja!  
ska jag köpa eller ej?   JA! eller NEJ!


Jag ska nog gå och äta lite glass nu. Mamma har tagit hem 2 fem liters glassar. Citron-lakris och blåbär. Mycket gott, det är bra att ha en mamma som jobbar på en mack :)
Puss

2009-06-09 @ 22:25:44

Kära alla vi i ringen

Godkväll :)
Detta blir kvällens inlägg innan jag går och lägger mig, ska upp 07:20 i morgon bitti för att väcka Mhattias och sen gå ut med Chilli för att sedan cykla till skolan.
Hanna och Linn har precis varit här och hälsat på :) Det var mycket trevligt, pratade lite om vad som kommer hända på midsommar och nu på skolavslutningen, vi kom så långt till att vi ska göra något iaf. Så därför frågar jag alla kära Ringen medlemmar: var gör ni på skolavslutningen och midsommar ? Det skulle vara lite trevligt om vi hittade på något, och kanske ta lite fler "gruppbilder" ?

Linn hade med sin data så jag fick se Geografi filmen som i gjorde, jag är riktigt stolt över oss! Det var ju inte världens bästa kortfilm, men den var ganska lyckad iaf, jag skrattade väldigt mycket nu när jag såg den också. Jag ska nog se den en gång till innan jag går och lägger mig.
Tänkte slänga in en bild på Ringen som vi tog när vi firade Hanna, har tyvärr ingen annan bild som blev bättre så det fick bli bubbleface. Jag älskar er <3

lägger in denna bilden också. Bara för vi är söta ;)

Den kvällen är ett minne för livet. Tack för att ni finns <3


Nu är det dags för att sova.
Godnatt och sov gott :)


2009-06-09 @ 17:57:55

Knarklåt för denna veckan

Jag har hittat en ny låt som jag kommer knarka sönder på denna veckan. Låten är med på Transformers Revenge of the fallen. En film som jag vill se också, Karin, jag tycker vi kan kolla på den och så kan vi sitta och dräggla över
Shia Labeouf tillsammans :)
men iaf här kommer låten
New Divide by Linkin Park

2009-06-09 @ 14:48:13

Nudlar och film!

Nu har jag sovit lite grann, och när jag vaknade så var jag lite hungrig så för tillfället står det en gryta med varma nudlar i, när dom är klara ska jag sätta mig och kolla på en film och det får bli denhär, hoppas den är bra nu.


ikväll är det jag som gör maten och kvällens rätt blir köttgryta med ris, det låter väl rätt gott?
ska börja med den sen :)
men nu ska jag äta
Puss


2009-06-09 @ 10:49:08

9/6-09: Fortfarande sjuk

Godmorgon
Nu är det så här att jag fortfarande är sjuk! jag börjar bli riktigt trött på det nu, det finns inget man kan göra förutom att ligga i sängen och glo på tv men det blir väldigt tråkigt och jobbigt efter halva dagen. Ge mig lite tips på vad man kan göra när man är sjuk och har sjukt tråkigt.

Just nu är där en stor maskin utanför vårt hus och hämtar upp all jord som ligger och skräpar. Först blev jag lite rädd och tänkte, vafan gör dom här. Men så kom jag på att dom va här för att hämta jorden, så nu är dom här och väsnas lite grann och gör att jag inte kan somna om igen! så det får jag göra när dom har åkt igen. Med tanke på att jag inte kunde somna om så gick jag en runda med Chilli, men det var bara väldigt jobbigt, för varje gång jag blir förkyld blir jag anfådd väldigt lätt och då är det bara pinsamt att gå typ 100 meter och sen flåsa som ett fån. Men var ute och gick i en halvtimme, ska ut en runda till sen innan mamma kommer hem.
Nu har dom åkt! så nu ska jag sova igen
Puss

2009-06-08 @ 19:59:59

Blåbär och glass :)



Nu har jag slängt i mig vaniljsglass med varmablåbär och jag kan säga att det var väldigt, väldigt gott. Pappas ide så vi tackar honom för det. Tack pappa.
Jag kommer inte till skolan i morgon heller, har inte mått så bra idag och känner inte för att gå till skolan i morgon och vara sur och eländig. Jag och mamma var nere på apoteket innan för att handla tabletter som jag kan ta mot huvudvärken. Det hjälpte inte så mycket men det försvann lite grann iaf.
Nu ska jag lägga mig och vila lite till, för att sedan sova dåligt hela natten :(
Puss


2009-06-08 @ 11:25:25

H&M

Jag har hittat lite saker som jag vill köpa på H&M






Om jag köper allt detta kommer jag vara fattig! men mamma kanske vill bidra med lite pengar (A)

2009-06-08 @ 10:36:10

8/6-09: Sjuk

Hejsan.
I morse vaknade jag med täppt näsa och väldigt, väldigt ont i halsen. Så nu sitter jag här med en kopp varmchoklad till halsen, men det vägrar lindra smärtan. Jag ska försöka sova lite till och se om jag mår bättre efter det.
Det dumma med att vara sjuk är att man missar väldigt mycket, som nu idag missar jag allt med att klippa ihop filmen och sen visa den för alla på geografi lektionen. Jag vill inte missa det, vi har ändå jobbat ganska hårt för att det ska bli bra.  Sen skulle jag och mamma egentligen åkt till Halmstad för att hitta något till skolavslutningen, men så blir det ju inte nu. Bara för att den dumma förkylningen skulle komma just nu!
Nää jag ska nog vila lite nu.
Puss

2009-06-07 @ 22:12:03

7/6-09: The Hole Is Done

Hejsan allihopa :)

Idag blev grävningen färdig till poolen! Jag kan säga att den blir väldigt stor, trodde inte riktigt den skulle bli så stor...men jaja ju större desto bättre. Frågade mamma och pappa innan om den skulle kanske kunna bli klar tills midsommar, men det är lite tveksamt. Vi får se vad som händer.

Nu ser detta ganska litet ut, kan vara för att det är på bild men jaja, kom hem och kolla så ser man hur stort det kommer bli :)


Jag kommer inte komma till skolan i morgon för just nu mår jag skit. Jag hatar att vara förkyld, har hur ont som helst i halsen och näsan. Mitt tandkött har svullnat upp som det brukar göra när jag blir förkyld. Så jag kommer inte så se filmen som vi har gjort till geografin i morgon heller, och det suger verkligen SÅHÄR mycket. Men jag ska gå och lägga mig nu så får vi se hur jag mår i morgon bitti
Puss och sov gott!

2009-06-06 @ 16:04:03

6/6-09: Grävningen är påbörjad

Heeej
Nu vill jag bara lägga in ett kort inlägg för hinner inte skriva så mycket för tillfället får bli en bättre uppdatering i morgon istället. Det jag vill skriva är att vi har påbörjat grävningen till poolen, vaknade i morse och så sa mamma att dom hade mätt ut var poolen skulle vara, så jag gick ut och tittade. Poolen är hur stor som helst! enligt mig då.


Här är då innan grävningen :)

Och här är det efter, eller inte efter men nästan, har kommit en bit iaf.


Nu var detta ett tag sen jag tog denna bilden så vi har kommit ännu längre nu. Sen vill jag också dela med mig att jag har kört dendär grävmaskinen! Och det var ganska kul att köra den, tyvärr så gick det inte så bra så pappa fick ta över igen
Nu ska jag hjälpa mamma

2009-06-05 @ 14:24:21

Ny jacka

Glömde att skriva och lägga in bild igår på jackan jag fick av Malin. Nu slipper jag lägga pengar på en ny jacka till hösten
;)


Tack Malin du är en ängel.


2009-06-05 @ 14:15:51

5/6-09: Förkyld

Hej alla som ej är sjuka
vaknade idag vid halv 9 tiden med ont i hals, näsa och huvud. Jag tycker att det suger ganska mycket. Skulle egentligen hittat på något med Oskar ikväll men så blev det inte, men vi får ta det en annan dag istället?
Har kollat på 2 filmer idag, Zack and miri make a prono, Det var en väldigt rolig film men inte så man kan se den fler gånger. Big Stan. Var också en väldigt bra och kul film, det var lite mer skratt i den än vad det var i den andra, jag kan rekomendera andra att kolla på Big Stan om man vill ha en kväll av skratt!
Nu ska jag gå och se om jag kan ta något att äta, är ganska hungrig, men jag har inte fått ner något att äta för det har bara smakat väldigt äckligt..Nej jag skiter i maten, det kommer fortfarande vara äckligt.
Jag ska nog sova en stund i stället.

2009-06-04 @ 15:53:21

4/6-09: NK prov

HejHejHej!

Skolan har varit väldigt slapp idag, på matten så skulle vi göra några finurliga mattelappar, men jag och kajsa ville inte så vi gjorde inte det. Vi satte oss och snackade skit istället, och att snacka skit är mycket roligare än att sitta och göra en massa mattelappar! Hoppas ni håller med mig? eller ?
På idrotten så samlades vi i en sal och pratade lite, vi fick också slappna av ett litet tag innan vi började "lektionen". Vi fick välja om vi ville spela boule, gå en runda runt glänninge eller att man körde lite hårdare och spelade brännboll eller nått annat bollspel. Jag valde att "gå en runda". Några stycken satte sig vid skåpen och gick igenom naturkunskapen, för vi skulle ha prov i det efter idrotten. Efter ett tag kommer Sofie och säger att det är jätte svårt, och då får man lite ångest, eller så att man kanske skulle pluggat lite till på det. När vi kom till lektionen och Kerstin hade delat ut proven så gick det ganska så bra. Det kommer nog bli ett G iaf och det nöjer jag mig med för NK b är inte så kul att lära sig plus att det är väldigt svårt att få in allt i huvudet.
Igår såg jag en väldigt bra film och det var Bride Wars. Det är en tjejfilm som jag rekomenderar alla att titta på, väldigt gullig och rolig från början till slutet. Så det blir 4/5 stjärnor av mig.



I morgon så har vi bara en lektion och det är musik. Jag vet inte om jag ska gå eller inte, men jag tror nog att det blir att jag inte går och så gör jag något annat istället, men jag är osäker på vad jag ska göra. Men vi får väl se hur det blir i morgon.
Nu ska jag gå och mata katten för han sitter bredvid mig och gnäller.

 

2009-06-03 @ 15:36:47

dagens och veckans knarklåt

Denna låten är bara så bra. Har knarkat den flera gånger om dagen i en vecka nu.
såhär kommer den!  Ever fallen in love med The Stiff Dylans, Enjoy


2009-06-03 @ 14:01:58

3/6-09: Nu är den kommen

Shola hoppsan

nu var det ett tag sen jag uppdaterade, men det beror på att jag inte har haft lust att skriva något och sen har det väl inte hänt så mycket kul. Men nu har det hänt en kul sak och det är att poolen har kommit idag :)
Ska börja mäta ut var den ska vara och börja gräva lite sen när pappa har kommit hem från jobbet....ÅÅÅHH vad jag längtar tills den är uppe, det kommer bli mycket baande i sommar! Alla är inbjudna att komma och bada om dom vill, fast inte alla, bara dom jag tycker om.
det är inte så mycket nu...men vänta bara tills den är klar! :D


Slutade tidigare idag för att vi skulle kolla film på matten, sen skulle vi inte göra så mycket på datorkunskapen så jag gick hem. Fick med mig en lapp från datorkunskapen, så ska fixa den sen och lämna in den till henne så är det fixat, sen är det inte mer läxa eller inlämningar för min del!
om 8 dagar är det sommarlov. Det är så otroligt skönt att vi får slippa skola, läxa och massa inlämningar i 2 månader.

Men nu har jag inte mer att skriva, ska nog börja med dendära inlämningen så den blir klar någon gång.