2009-07-30 @ 19:23:21

Shopping med dom bästa :)


Kommit hem från en heldag i Halmstad med dom bästaste, Shoppat som en galning har man gjort idag vilket inte är så bra för plånboken, men det var saker jag behövde! typ

Dagens köp kommer här
Jeans 400:- från tretton     Väska 150:- från Åhlens
               
Kjol 249:- från H&M             Nitarmband 29:- från H&M
     
Cardigan 149:- från H&M   BH 149:- från Lindex
     
Nagellack 39:- frånCubus Skärp 69.5:- från H&M
     
Hårband 29.5:- från H&M  Öronhänge 22:- från Glitter
   
Piercing 140 från Kitty Smycken


Det var de hela från dagen. Tack för att ni följade med mig det var en kul dag spenderad med er!
Puss

2009-07-26 @ 18:33:18

GG= Big fat love


Big fat love. Har sett 2 säsonger av Gossip Girl nu och är helt besatt, säsong 3 kommer att publiceras på TV den 14 september 09. Det är inte så lång tid kvar, bara 51 dagar kvar.
Nu väntar film med föräldrarna

Puss


2009-07-25 @ 20:28:23

Home Alone

Japp, nu är man hemma från jobbet, det blev lite längre än 18:00, det blev iställer 19:30. Så idag har man tjänat mycket pengar och det känns för jävla bra. Ska kanske jobba i morgon igen, får se om dom ringer till mig...
Nu sitter jag här ensam hemma, har inget att göra, men för tillfället har jag inte så mycket emot det för börjar känna att mr sleepie börjar komma och "förtrollar" mig.

TV och godis väntar
Puss

2009-07-25 @ 10:50:56

Long day

Heej

Nu ska jag strax iväg och jobba från 12:00-18:00 eller längre, det vet jag ej, men vi får väl se vad som händer sen.
Är ensam hemma hela kvällen så Karin och Kajsa ska nog komma en runda till mig, men om jag slutar senare så vet jag inte om det är lönt. SMS till mig sen och säg vad ni tycker!

Dagens jobb outfit blir...


Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip Girl
Puss


2009-07-23 @ 16:35:52

göteborgs shopping

Hej på er :)

Idag är jag väldigt trött och orkar knappt göra något, men jag var ju tvungen att lägga ut bilder på det jag köpre igår när jag och Kajsa var och shoppade i Göteborg.
Det var en riktigt rolig men lång dag, gick upp kl 7 för att fixa till mig och kolla så jag inte hade glömt något, kajsa kom kvart över 8 och hämtade mig, sen bar det av till tågstationen. Där vi blev riktigt nervösa för där Kajsa skulle beställa sin biljett var där ingen personal tillgänglig så vi stod där och ringde på och skrek på dom, men ingen kom. Efter mycket skrikande och tryck på ringklockan så kom det en tjej som hjälpte Kajsa men som antagligen hade vaknat på fel sida för hon var väldigt bitchig.
Tåget tog 1,5 timme och sen var vi äntligen framme och sen började allt shoppande. handlade för drygt 1000:- och det var inte så farlig för min del. Vi var hemma igen vid 22:00. När jag kom hem så såg jag att Pelle hade kommit och så sa han att jag fick beställa en annan sak i Sweden Rock katalogen för en av dom andra sakerna jag har beställt var inte med i sortimentet längre, så jag valde en en kjol som snart kommer hem till mig. Gick jag la mig halv 11 för att sen gå upp halv 8 på morgonen för att jobba, men jag gick och la mig igen när jag kom hem och sov till halv 1 så det var väldigt skönt.
Men nu ska jag lägga upp bilderna på vad jag köpte igår :)

Kjol från Monki 75:-                                  Kjol från H&M 99:-
Leggins från H&M 99:-                            Tuptop från H&M 99:-


Armband från H&M 79:50:-                   Skor från H&M 299:-

                                                                   

T-shirt från Monki 50:-     T-shirt från Monki 50:-     Linne från Monki 50:-

Skärp från H&M 99:-


Det var de hela, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Shakespeare In Love
Puss på er

2009-07-21 @ 13:32:17

Jobba Jobba Jobba

Hej

Snart kommer Linn hit för att vi ska fixa med bullarna och toasten till kvällens jobb, det var många frallor vi skulle bree idag, men det tar inte så lång tid om man är ett lika bra team som jag och Linn är ;).
Fick min lön idag från Preem och det var ju inte så pjåkigt att få lite pengar, då finns det bara mer att shoppa för i Göteborg, jag och Kajsa åker dit i morgon 08:44 och när vi har kommit fram så börjar det roliga. Längtar efter att få gå och lägga mig i kväll.
Men om tåget går 08:44, vilken är en bra tid att gå upp då? för jag ska hinna med att äta frukost och fixa till mig och se till att jag har med mig allt som är nödvändigt.

Nu är det dags för mig att gå å hjälpa mamma med en sak
Puss

2009-07-19 @ 22:44:07

Gossip Girl


Det finns bara ett ord för denna serien, och det är BEROENDEFRAMKALLANDE.
Ska börja kolla säsong 2 i morgon, och jag längtar redan :)

2009-07-19 @ 18:44:33

Skor!

Idag har jag och familjen varit på familia och kollat runt lite grann. Efter ett tag blev det jobbigt att gå med dom så jag gick en runda för mig själv och hittade lite saker som jag köpte.

Dagens köp är....

BH 79:50:- H&M. Trosa 29:50:- H&M

Trosa 29:50:- H&M

Trosa 29:50:- H&M

Trosa 29:50:- H&M

Skor 299:- Graceland (bara för dom är snygga så får det bli en stor bild på dom)

Skor 115:- Graceland


Nu är det dags för mig att gå ut med Chilli
Puss

2009-07-18 @ 17:55:46

The blair witch project


Tre ungdomar ger sig i oktober 1994 ut på en campingtur för att spela in en dokumentär om den lokala legenden The Blair Witch. Utrustade med videokameror och bandspelare ger de sig in i Black Hills Forest, där de sedan spårlöst försvinner. Ett år senare hittas ungdomarnas kamerautrustning i skogen och vi får nu följa deras dokumenterade resa.

En väldigt ruggig film eftersom man får se vad som hände med dessa tre ungdomar när dom är i skogen, hur dom hanterar dom olika situationerna, hur dom blir väldigt knäppa av allt dom hör, ser och vad som händer runt omkring dom. Det som är läskigast är att det har hänt i verkligheten.
Jag ryser så nackhåret reser sig bara jag tänker på det.

2009-07-18 @ 17:27:47

ny design

God eftermiddag :)

Tiden går väldigt fort, vi har inte alls mycket sommarlov kvar, det är lite deprimerande att vi snart ska börja skolan igen. Då börjar vi om från början igen. Men nu ska vi inte snacka om skolan för det är ganska typ patatiskt för vi har fortfarande sommarlov så nu är det nog snackat om skolan. Fast jag har inte skrivit så mycket om det, men jaja skit samma.

Som ni kanske ser så har jag fixat en nu design från topp till tå, blev lite trött på den andra så det blev ändring på alltihop, är ganska nöjd med den om man nu får lov att vara så självgod.
Varit och jobbar idag. 3 timmar, inte så värst mycket med det är ju iaf något att skriva upp, sen är det ju helg och då får man OB och det är jag så glad över, ska nog jobba i morgon också. Denna månaden kommer det bli mycket pengar. Kommer shoppa som en galning när vi är i Göteborg.
Har även varit ute och kört bil, det gick sådär. Fick tre motorstop och sen får jag panik när det är massa stop och när bilar kör om en och kör bakom en. Kanske lite löjligt att få panik över men det är inte lätt när man inte kan. Jag får träna mer i morgon för då ska vi hälsa på Nisse en runda, var längesen sist nu så det är ju på tiden att vi kör till honom.

Igår när Linn hade kommit hem så kom hon hem en runda till mig och så hade hon med en present och i den presenten låg det här som jag blev mycket glad över. Den ska hänga i mitten av mina hyllor, den har inte kommit upp än för att jag vågar inte göra det själv ifall man skulle göra något fel, fast hur svårt kan det vara att spika i ett spik i en vägg, men så måste det vara jämt också, och då behöver man en person till hjälp så pappa får hjälpa mig snart.
Här är den, men fina bilder i den också! Tack Linn <3



Ikväll blir det kina mat på bordet och nu ska jag gå och knarka lite Gossip Girl avsnitt
Puss


2009-07-17 @ 14:27:20

Hemma snart

Hejsan :)

Gick upp halv 8 och stack till jobbet kvart i, har jobbat till 12 och ska snart dit igen, om en timme ungefär så ska jag jobba till 6, Så innan när jag jobbade så kom pappa och hälsade på och så fick jag reda på att vi skulle fixa massa i uterummet och att dom tyckte om min ide om hur vi skulle fixa det, så jag säger stolt att jag har typ inrett uterummet. På tegelväggen ska vi måla en väldigt röd färg för det är snyggt när det lyser lite färg på en vägg, I taket och på träväggarna ska vi måla så det är en grå/vit färg men färgen ska inte täcka trädett utan man ska fortfarande kunna se mönstret från trädet, golvet är i svart fusk-schiffer, Sen ska det vara väldigt moderna möbler även dom ska vara svarta, det ska vara en liten soffa och 2 eller 3 stolar och sen ett litet bord till det, det kommer även komma upp något snyggt på väggen också annars ser det nog lite tomt ut, sen ska vi skaffa ett ganska stort skåp som vi ska ha handdukar och dynor mm i.

Ringde och pratade med Linn innan också, och hon kommer hem idag. Jag är så glad, har saknar henne!
hon skulle egentligen inte kommit hem förrän på söndag så när hon har kommit hem och jag har jobbat ska vi hitta på något kul, Kajsa ska också vara med, men det kan dock ej vara så länge för ska nog upp och jobba i morgon också!
Men nu ska jag skriva ut bilder på mig och Linn för hon hade visst köpt något.
Puss

2009-07-16 @ 11:18:13

REA

Hej på er alla!

Idag gick jag upp halv 7 för att cykla ner till stan för att träffa den bästaste Kajsa och för att gå in på offside och shoppa lite grann. Dom har 50% REA så det var kul att vara där nere när alla dom bra sakerna fortfarande var kvar. Köpte tre saker när jag var där nere och en av sakerna var till mamma. Det var en väldigt snygg grå kofta med dubbla knappar, det är en sådan kofta som man sitter och myser i en kväll man kanske sitter ute på altanen, kostade bara 175 kr skulle egentligen kostar 349 så det var väl ett ganska bra fynd till mamma.
Efter jag hade kommit hem igen så sa mamma att hon ville ner dit så jag följade med henne, och eftersom hon var skyldig mig pengar så fick jag välja för den summan hon var skyldig mig, så det lönade ut sig.

Detta köpte jag :)
Klänning 200 kr

Linne 125 kr

Myspys tröja 200 kr

Klänning 200 kr


Ikväll blir det ner till stan och kolla läget antar jag, Kajsa du följer med va? Karin vill du också med ?
Nu är det så att jag ska kolla gossip girl så nu vill jag inte skriva mer.
Puss


2009-07-14 @ 13:21:23

Hard work work

Snart är det dags för jobb igen, kommer dock inte bli så kul för Linn är inte med mig, den lille dummingen åkte till öland.
Lillebror har hoppas in som Linns stand in ikväll, vi får ju se hur det går. kajsa ska nog komma och hälsa på ikväll också? eller vad säger du Kajsa? du kan ju få en glass (y)
Idag kl 16:00 åker Sophia till Norrland, kommer sakna henne, men hon kommer hem snart och efter det åker några tjejer till Göteborg och shoppar. Längtar. Räknade ut innan hur mycket pengar jag kommer ha i slutet av denna månaden och JA! jag kommer ha råd med min kamera, men jag ska inte köpa den än, det får bli sen nån annan gång när jag har ännu mer pengar.
Nu ska jag gå och äta lite mat.
Puss

2009-07-14 @ 00:05:32

Ego-dag

Nu kommer jag vara ganska ego i detta inlägget, men tog lite bilder innan så tänkte lägga in några.
Har glömt att skriva detta innan idag, men bättre sent än aldrig. Vi har fått vår bil nu :). Så nu ska jag börja övningsköra på riktigt, så se upp alla bilister för här kommer jag!


Handen är lite misslyckad men annars ser bilden ganska hyfad ut ;)


Up in the air

Just me I guess


2009-07-13 @ 23:36:45

The hangover

Kom precis hem från bion. Den filmen var så värt pengarna, den var riktigt kul. Det va bra att du frågade mig Sophia, tihi.
När man såg den fick man lust att åka iväg någonstans och hitta på nått kul med sina underbara vänner. Det får vi göra när vi har tagit studenten, eller vad säger ni? Det var varit riktigt kul. Fast jag och Linn har snackat lite om det innan, att vi ska åka iväg någonstans, men nu vill jag nästan åka till Las Vegas, men det är ju en önskedröm.

Hade med kameran med tog inte så många bilder, fick en bild på mig och Sophia. ( det hade kunnat bli en lite bättre bild ) men skit samma.

Jag fick träffat Wall-e. I'm a huge fan of his :D

Sen var där inte mer kul bilder. Nu ska jag kolla på Bam
Puss

2009-07-13 @ 19:28:28

Kvällens outfit


Vilket happy face jag har ;)
Dålig bild, men detta får bli kvällen outfit, till det ska jag ha mina svarta pumps.
Ska snart sticka ner till stan, fast det är inte så snart men om 45 minuter på ett ungefär och då blir det bio och godis med Sophia <3

2009-07-13 @ 15:40:35

...


Blomma :)

2009-07-13 @ 15:39:22

Bilder från fest in tha stan :)

Tänkte lägga in lite bilder från fest i stan, enjoy
Me and Pörnie

We are the sniffers xD

Hemlium :D

Pernilla :D

Sophia :D

Kajsa :)

Nice huh?

:)


Nu får det räcka med bilder!
Puss

2009-07-13 @ 13:50:17

Baksmällan

Hejsan
Ikväll blir det bio med underbara Sophia, ska bli massa kul. Det blir The Hangover  vi ska kolla på. så jag ska snart cykla en runda med Chilli och då ska jag köpa godis till ikväll då. Ska vara nere i stan innan 9 för då börjar filmen, men sen är det inte säkert att det går att kolla på den så istället om det nu inte går ska vi sitta nere i stan och äta massa godis och bada i fontänen. Det kommer bli massa mys och kul.

Skriver mer sen för har inte så mycket till att tillägga
Puss


2009-07-12 @ 18:35:42

Gårdagen/dagen

Fest i stan igår då. Det var en riktigt kul dag som blev en kul kväll. Synd att Kajsa och Sophia åkte hem så tidigt, men underbara Karin och Hanna stannade kvar till 1. Det var kul att sitta och snacka med dom, har inte varit bara vi tre innan så det var lite annolunda men det var riktigt kul, speciellt Hannas skratt. Det skrattet slår verkligen inte någon annans skratt, inte ens Andrés. Vi måste göra om det någon gång och så ska vi ha mer helium också ;)

Har sovit i stugan i natt, det var ganska så mysigt där inne, fast det var lite läskigt för där var inget som täckte fönsterna så det var sådär och sen är där inget lås på dörren heller. Ett måste att fixa. Fatta vilka kvällar man kan ha där inne (y)

Var hemma hos Kajsa innan och kollade på Push, en mycket bra film som jag rekomenderar alla att se. Han som har huvudrollen ( Chris Evans ) är inte så pjåkig att titta på ;)

2009-07-11 @ 18:26:28

Fest i stan

Skulle egentligen varit hemma hos Linn igår, men jag fick jobba längre än vad jag trodde och jag blev ganska så trött så det blev en tidigt sängtid för min del.
Har varit en liten runda nere i stan idag, var där med Pernilla, Spohia och Kajsa, fatta kul det var, först og vi massa sånna energipiller eller vad det nu är och så drack vi Red Bull samtidigt, men det hände inte allt för mycket, sen har vi andats in 3 heliumballonger med, spelat in alla gånger vi gjorde det.
Ska gör något sen ikväll, men jag vet inte var vi ska vara, om vi ska ner till stan igen eller om vi ska vara hemma hos någpn och göra nått skoj. Då kommer Karin och Hanna också. Men vad tycker ni vi ska göra för något?
Nu är dom andra i poolen så ska gå och ta kort på dom nu 
Puss 

2009-07-10 @ 12:22:28

Jobb

Nu ska jag snart sticka till jobbet ett litet tag, behövde bara hjälp typ i 3-4 timmar, ska gå dit vid halv 2 och så åker jag hem med mamma sen. Har varit ute på en cykelrunda med Chilli för typ en kvart sen.
Mhattias var typ en ängel idag, för det första så lät han mig sova till 11, vilket jag aldrig brukar få göra, utan det brukar blir halv 10-10 han väcker mig. För det andra så har han gjort nästan alla mina "sysslor" idag, damsugar både neder-övervången, mycket snällt av honom, han brukar inte göra det annars. <3

Nu ska jag städa mitt rum
Puss

2009-07-09 @ 18:11:42

torsdagskväll=regn

HAHAHA jag sitter och skrattar högt åt dom som är nere i stan nu, hoppas det regnar lite extra på er..NÄ! förlåt.
jag tyckte bara det var lite kul. Jag har konstig humor.
menmen nu ska jag äta kaka, "som jag blev så trött efter haft gjort den"

2009-07-09 @ 17:33:42

Ibland är man trött

Man kan inte alltid vara hyper på att göra saker. Och nej jag orkar inte göra något bara för att jag bakar, vad menas med det egentligen? :O men jag är ganska så trött idag och har inte lust att göra något för tillfället.
 Det är inget illa menat till er, jag har nog lite pms också...
hittar gärna på något i morgon, bara jag får sova ut ikväll.

Idag säljer vi bilen, kommer en kille/man och kollar på den, och antagligen blir den såld, så bye bye bil. Det var trevligt att åka med dig i dessa åren vi har haft dig. ;)
Puss


2009-07-09 @ 17:29:06

New jewelry

Har varit och handlat nu, jag köpte lite nya smycken
Dessa öronhängena och matchande halsband :)
 
Dessa ringarna också :)
 

2009-07-09 @ 11:46:11

Bakdags

Hejsan
Jag heter Jessica och har för tillfället cp ont i min mage, det är inte kul "/
För att jag inte ska tänka så mycket på det så ska jag baka en väldigt god liten kaka ( det rimmar ) Det blir en kaka som jag inte vet namnet på men den låter väldigt god. Man har marängbotten och sen ska man göra en smet med grädde, daim, ägg och socker, sen ska man då hälla över smeten i en form fär bottnen är och sen ska den in i frysen i 4 timmar. Så vi ska äta den till efterrätt i kväll.

Ska iväg och handla med mamma sen och då SKA jag in på guldfynd och handla en massa smycken, lägger nog in bilder på det jag köper sen :)
Nu ska jag börja mitt bakande, kommer bild på den när den är klar.
Puss

2009-07-08 @ 23:16:52

filmtime

Godkväll till er alla
det låter väldigt gammaldags om jag säger det lite tyst för sig själv, men jaja
Nu har Kajsa varit här och kollat på film med mig, det blev ingen skräckis denna gången istället blev det en komedi för omväxlingens skull. Filmen heter Collage, den var mycket rolig, eller inte hela tiden men den hade sina stunder i rampljuset. Kolla på den om ni har tråkigt någon gång, den får en att skratta till lite då och då, och så kanske den livar upp din vardag...vem vet?
jag ska gå och sova nu för jag är ganska trött, gick upp halv 8 och stack till jobbet vid kvart i 8. Det tar på ens krafter att gå upp tidigt för att utföra sitt arbete.
God natt och sov gott :)
Puss


tänkte bara slänga upp en bild på mig och Kajsa när vi gör våran otroligt snygga peddoblick ;)
VARNING! om ni klickar på bilden så blir den större och då får ni men för livet!!!


2009-07-08 @ 12:28:22

090708


Idag träffade jag denhär bruden ner i stan :). Det var riktigt kul att se henne, är väldigt längesen sist nu. Hann inte snacka så mycket för hon skulle fixa något på banken, och jag skulle precis gå därifrån. Så vi har typ bestämt lite halvt  att vi ska kolla på twilight snart! eller iaf hitta på något tillsammans,
Kajsa är du med?.......vilken dum fråga, klart du är med ;)

Nu är allt fixat med mitt kort, så nu kan jag ta ut pengar igen, yeah dude
jag ska dra vidare nu så vi hörs sen
Puss

2009-07-07 @ 13:28:30

Nya bilen

Har glömt att skriv detta innan, men när mamma och pappa var ute och körde med den blå bilden så sluta den fungera bara sådär, så dom fick ringa Jesper så han fick bogsera den hem. Dagen efter så fick vi reda på att det var något i motorn som hade gått sönder, så familjen Roswall ska köpa en ny bil, eller rättare sagt så HAR vi köpt ny bil, den kommer på måndag nästa vecka :)
Här är den





2009-07-07 @ 13:16:59

ett hål till

Var nere i stan innan med Linn och så gick vi förbi ett ställe där dom gjortde hål i öronen och där det var billigt med så jag bestämmde lite sådär impulsivt  att ta ett hål till, det blev i höger öra där jag har alla andra hål och det blev ett ljusblått öronhänge, mycket vackert.
Sen när jag kom hem igen så sa mamma att jag hade fått ett brev. Åh gissa vad jag blev glas när jag såg var som var i det......JO! tänk för att i brevet låg mitt bankkort som har kommit hem till mig igen, jag är så fucking happy just nu :D
OH HAPPY DAYS!


Jag ska gå och käka lite nu
Puss

2009-07-07 @ 09:38:00

Godmorgon



Godmorgon på er, har precis vaknar som ni kanske ser på bilden ;). Hade ingen lust att ha med mina väldigt försmå ögon så det fick bli ett diadem (stavning) som täckmantel.
Denna dagen består av jobb nästan hela tiden, ska snart iväg med Linn ner till stan och hämta bullar och sen in på torghallen och köpa lite tillbehör till det. Sedan blir det att köra upp till macken och bree alla mackor vi har hämtat, och det tar sin lilla tid innan det är klart. Det som är bra är att vi inte behöver göra toast idag för det hade redan Gert gjort.
Sen har vi kanske 3 timmar på oss att slappa sen börjar arbetet igen, och det kommer bli riktigt mycket att göra idag för det är fint väder och alla vill ha glass, som alltid lyckas ta slut, och alla vill ha läsk och godis, å ja hela paketet vill dom ha. Förra gången så tog allt slut och då var vi inte långt från klara så vi får väl se hur det går idag.
Linn kommer nog lägga upp en massa dagens bilder på sin blogg Martinssoon.blogg.se :)
Men Linne kommer snart så jag ska gå och äta frukort nu.
Puss

2009-07-06 @ 20:04:59

Nagelfixning

Hej allihopa
sitter här och ska fixa mina naglar, ska göra fransk manikyr men jag ska lägga till min egen touch till det, kommer nog lägga in bild på det sen när allt är klart. Så får vi se om ni tycker om det.
kan inte skriva mer nu, så vi hörs sen igen
Puss

2009-07-04 @ 13:23:19

knarklåt

Veckans knarklåt har varit need med Hana Pestle.
tänka lägga in texten till låten bara för att den är så bra.



I'm not quite sure how to breathe without you here
I'm not quite sure if I'm ready to say goodbye to all we were
Be with me
Stay with me
Just for now
Let the time decide
When I won't need you

My hand searches for your hand
In a dark room
I can't find you
Help me
Are you looking for me?

Can I feel anyore?
Lie to me, I'm fading
I can't drop you
Tell me, I don't need you

My hand searches for your hand
In a dark room
I can't find you
Help me
Are you looking for me?

Etch this into my brain for me
Tell me, how it's supposed to be
Where everything will go
And how I'll be without you by my side

My hand searches for your hand
In a dark room
I can't find you
Help me
Are you looking for me?

My hand searches for your hand
In a dark room
I can't find you
Help me
Are you looking for me?   


2009-07-04 @ 00:22:08

Konstiga vänner ;)

Just nu är Karin och Linn i uterummet och dansar till en massa smurf låtar, det ser otroligth konsigt med roligt ut.
Jag har kommit på att jag har konstiga vänner, men jag älskar dom ändå. Puss på er <3
Nu ska jag se om jag kan få dom därifrån och se om dom vill snacka lite istället för att dansa till smurfarna med min pappa som nu är med dom där ute
Puss

2009-07-03 @ 18:39:27

En massa bad



Nu har dessa två brudarna varit och badat hemma hos mig hela dagen. Det var mycket trevligt, ikväll ska vi vara hemma hos någon och kolla film och ha en allmän tjejkväll. Var är vi ikväll?
I morgon är jag ensam hemma hela dagen och natten, så det blir spakväll hos mig då.
Dom bjudna är Linn, Karin, Kajsa och Maria, det vanliga gänget. Det ska bli mysigt, men är det någon som vill äta mat med mig på kvällen? det är ganska tråkigt att äta ensam liksom.
Nu ska jag ut och gå med snutt
Puss

2009-07-03 @ 12:08:18

Denhär är det

Karin det är denhär filmen jag vill att vi ska se :)

2009-07-03 @ 01:35:49

tjej/mat/bölar/jordgubbs kväll

Idag har jag och Linn varit iväg med Hanna så hon fick tatuera sig. Hon tatuerade in en stjärna och det blev riktigt snyggt på henne.
Sen åkte vi hem till mig och badade i poolen och så kom Kajsa efter ett tag. Sen skulle Linn iväg så jag och Kajsa bestämde oss för att beställa hem kebab och så frågade vi Karin om hon också ville vara med och det ville hon. Så när hon kom så beställde vi maten, så stack Kajsa hem för att hämta pengar och så körde jag och Karin upp till Preem och lånade två filmer, det blev Wild Child och Seven Pounds. Två väldigt bra filmer. När vi kollade på Seven Pounds så bölade vi lite grann. Men innan vi kollade på filmerna så satte vi oss på uteplatsen och åt jordgubbar med chokladsås, och det var så himla gott, sen tog vi ganska fula bilder också och det är sånna bilder som aldrig kommer vistas mer än på min data! Efter filmerna satte vi oss i uterummen och snackade ett litet tag, dom åkte hem för en halvtimme sen och klockan är nu 01:34 och jag ska gå och lägga mig.
Godnatt på er
Puss

2009-07-02 @ 00:12:03

Längesen sist

Hejsan på er
Det har varit ett tag sen jag skrev sist och jag har en bra anledning. Anledningen är då att mamma och pappa tog bort MIN data från mig, för att mamma tyckte att jag inte hjälpte till och att jag åkte iväg till stranden med Kajsa när hon behövde mig, men det var så att mamma frågade inte om hjälp och hur ska jag då veta att hon vill ha det när hon är på baksidan av huset och jag sitter på mitt rum? Och sen var det att hon sa att jag skulle göra något och så gjorde jag inte det, sen sa hon det igen och så gjorde jag inte det då heller och då tog stubinen slut. Så när jag kom hem från stranden hade jag ingen data längre, men jag fick den igår igen. Men det är väl lite att överreagera, hon tar min data som jag själv har betalt. Det är precis som om jag skulle ta hennes räkningar och gömt dom ett tag, okej det var inte en sån bra jämförelse, men det är iaf något.
Nog om det. Jag kan berätta lite om dagen istället. Gick upp kvart över 6 för att vara på macken vid 7. Jobbade till 12 så var där i 5 hela timmar. Det är ganska länge när det inte finns så mycket att göra, men jag fick lära mig kassan idag och det var ganska kul, kom hem kvart över 12 och så började solandet för dagen. Linn och Kajsa kom vid 1 tiden och var lite sociala och badade med mig i min pool. Min/vår väldigt stora, djupa pool, jag älskar vår nya pool. Det är så otroligth skönt när man är het som solen efter att ha solat i en timme och så kan man bara hoppa i poolen och svalka av sig lite grann. När vi hade badat och snacka lite skit så stack jag hem till Linn för att ta något att äta, Kajsa åkte hem till sig.
Sen släppte Linn av mig hemma hos mig vid 6 och sen stack hon för att gymma. Både kajsa och Linn kom hem till mig igen vid 8 för att ta ett kvällsdopp, och det var så himla skönt. Nu när det hade blivit lite svalare i luften så var det varmt och skönt i poolen. Vi tog massa bilder med så jag ska lägga upp dom nu.
Njut och var avundsjuka för att ni inte har en sån pool som jag ;)
här har vi den, fast den är inte helt klar än men ändå

tihi

Ben  ( denna bilden är något för dig André ) ;)

Nu vet vi vem BIGFOT är!

Här ramlar vi i det sköna vattnet

kärlek på oss <3

Udda bild men det gör väl inget?


Tänkte lägga in lite bilder från när vi var i Båstad också :)
Söta Kajsa

Lilla jag

Mumma!

Linn&Hanna

<3


Nu orkar jag inte lägga in fler bilder för nu jag ska gå och sova. Ska upp och jobba i morgon med. Det är strängt att gå upp tidigt för att jobba.
Godnatt på er
Puss