2009-08-31 @ 16:31:46

Happy birthday!

Jahon leva, jahon leva, ja hon leva ut i hundrade år......

Ett stort Grattis till min underbara vän Maria!
Grattis din lille spjuver ;) <3

2009-08-31 @ 15:00:36

I like big buts and I can not lie....

Kajsa skulle visat oss detta klippet i skolan innan, men YouTube ville inte sammarbete med oss så jag kollade det för typ en minut sen och tyckte det var värt att lägga upp på bloggen, sen gör den en rätt kul dans också..
Hope you like it :)


2009-08-31 @ 14:50:31

let's get some shoes

Hejsan!

Har precis kommit hem från en ganska slapp skoldag. Började med FOTO kl 08:00 på morgonen och det är inte så kul att gå upp kl 06:45 på en måndag som förövrigt är efter en helg, som ni kanske vet. Men det är bara att bita ihop, för det var en ganska rolig lektion så det blir till att fortsätta med FOTO.

Snart ska Lina iväg till Halmstad och lämna tillbaka ett par leggins på Monki. Samtidigt som hon är där så ska hon kolla om det finns ett par skor som jag vill ha, och om dom finns i min storlek så köper hon dom så får hon pengar av mig sen. Men ska först iväg och kolla på SkoDon och se om det finns något kul där, för om jag hittar något där så blir det inga skor från monki.

Det är dessa som är från monki och jag är typ kär! men dom kostar 450:- så jag vet inte om det blir dom eller något från SkoDon.
Vad tycker ni? jag är i behov av hjälp.


Mamma ropar så måste gå
Puss på er



2009-08-30 @ 17:34:04

Film x 3


Ikväll blir det en film kväll på riktigt. Ska kolla igenom dessa tre filmer, hoppas dom är bra. Ska snart ut med Chilli sen har jag lust att köra till Willys och köpa en Ben&Jerry's
efter det ska jag gå och duscha och sen hoppa i säng, för i morgon börjar jag kl 8 och det suger, men får väl ta det som de är.
Ska snacka mer med syon och se om jag kan byta till en annan kurs för jag vill verkligen inte ha foto.
Nu ska jag gå
Puss på er


2009-08-30 @ 16:51:04

Jag hittade klippet!

Jag har letat väldigt länge efter dethär klipper på YouTube. När jag äntligen hittat det så har dom tagot bort ljudet på hela klippet, förstår ni hur besviken jag blev, men som tur var så hittade jag det på jesper.nu eller vad det nu heter.
Klippet är Sagan Om De Bannlysta del 2.
Linn&Karin jag vill att ni kollar på det, för det är så jävla roligt 'Nu lägger du AV!' jag tror jag dör av skatt
Kolla in det, ni kommer inte bli besvikna, fast det beror ju på vad ni har för slags humor ni har
Puss

http://www.jesper.nu/jtube/Parodier/23333-Sagan_om_de_bannlysta_Del_2/
Enjoy


2009-08-30 @ 12:38:25

Uppdatering ffs



Här sitter jag i min sköna säng och iklädd i pappas gamla tröja och bara degar. Är klar med alla läxor tills i morgon så idag kan man bara ta´t lugnt. Funderar på att städa mitt rum, men det är inget som tilltalar mig jätte mycket, så antagligen så kommer det inte ske på ett tag.

Kan berätta att Karsefors var riktigt kul. Körde hem till Karin och åt hemma hos henne, sen började jag fixa till mig lite. Vid 20:00 så kom de andra folket och det blev en minnesvärd förfest. Hela kvällen var det dans och massa annat skit. Visst det kostade 180:- men det var det fan värt. Vid 02:00 så gick jag och Karin hem till henne igen där vi sedan gick jag la oss. Vaknade vid 10 tiden dagen efter och mådde bra, vilket Karins tumme inte gjorde ;). Drack varsitt glas juice och sen kollade vi på The Nootebook. Sen stack jag hem och då var klockan 12.

Jag har inte så mycket mer jag vill skriva ner så jag ska nog sova nu för ögonlocken orkar snart inte hålla sig öppna längre.
Puss


2009-08-24 @ 21:01:58

Extreme Makeover Home Edition



Detta programmet berör mig väldigt mycket, varje gång jag ser det så gråter jag, varje gång jag ser det så sitter jag och ler för mig själv och blir så otroligt glad, för det Extreme Makeover Home Edition gör för dessa familjerna. Dom har förändrat hur många familjers liv så det känns inte som om man kan räkna hur många hus dom har fixat till så dom ska få ett bättre liv.

Sitter och kollar på det för tillfället och är allsdeles blöt på kinderna, jag måste lära mig att bli mindre känslig för sånnahär saker!

Detta var kanske en onödigt inlägg men kände mig tvungen att skriva något om dom för jag blir så glad när jag ser det.
Nu ska jag snart göra mig redi för sängen, men ska inte sova än för nu börjar CSI NY och det vill man inte missa.
Men kan ju säga God Natt ändå, och sov gott

2009-08-24 @ 18:06:38

OH MY GOD!

Här kommer lite bilder från när Kajsa var hemma hos mig.
 OMG, what is happening?

vilken hottie! graoow baby

potatisnäsa

Thats cute?!

ingen kommentar

oh!

hehe

Kärlek på oss

2009-08-24 @ 16:36:12

To the vet..



Måndagen börjades med att gå upp kvart i 8 för att sen duscha och sticka till veterinären med Chilli. Anledningen till det är att han har fått analsäcksinflammation, min lille stackare. Kom fram vid 9 tiden och satt och vänta ett tag innan han fick komma in och efter en halvtimme så var vi klara. Snuttisen är nu tvungen att ha krage på sig,  han ser ganska rolig ut i den...Nog om det, kan ju berätta en glad sak som hände i gårkväll/natt, Min älskade sötaste kise kom hem igen! Och när jag hörde honom och såg honom när vi hade släppt in honom så började jag stor böla för jag trodde först att han hade gått och blivit påkörd eller nått sånt, att jag aldrig skulle få se min Figge igen men det fick jag ju :). Fick reda på var han hade varit också Han har varit inlåst i ett garage i typ 3 dagar! USCH! men nu är han hemma igen och jag är glad

På fredag har vi ingen skola alls och det är så jävlarns gött! så jag hade tänkt att åka in till Halmstad och se om jag hittar något snyggt jag kan ha på mig på kvällen, för då är det MADISON BABY!
Jag kan glatt säga att jag är klar med alla veckans läxor *proud face*

Det var allt från mig
Puss


2009-08-23 @ 16:37:34

Twilight

Snart kommer Linn hem till mig, ska kolla film och äta lite onyttigheter, men det är ju trots allt söndag.
Dagens film blir då Twilight. Har inte sett den på hela sommaren så idag ville jag se den!


2009-08-23 @ 13:38:16

missing



Kom tillbaka till mig!

2009-08-21 @ 21:37:30

Återförening

Linn visade mig detta klippet och var tvungen att lägga upp det här för började böla när jag såg det, Ett lejon och hans 2 föredetta ägare sen han var liten, men så var dom tvugna att lämna tillbaka honom ut i det vilda och så återförenas dom här.
Så sött klipp ( enligt mig då )


2009-08-21 @ 16:18:31

Finally it's Friday

Äntligen är det fredag och första skolveckan är slut. Nu kan man andas ut och vila sig i helgen så mycket som det går för att sen ta nya tag och gå till skolan på måndagen igen. Men det blir inte så mycket vila ändå för på redan 3 dagar i skolan så har vi fått 5 läxor till nästa vecka! Men jag har redan gjort 2 stycken och ska börja med dom andra lite senare för nu orkar jag inte, + att jag inte förstår historia läxan, så Linn du får hjälpa mig med den!

Ikväll blir det filmkväll med tjejerna. Det var längesen vi var allihopa så det ska bli riktigt kul, ska träffas på willys för att inköpa glass, choklad-kolasås, maräng, grädde och banan. Sen blir det väl att vi sitter och snackar för att sen när mörkret har fallit kolla på skräckfilm.
Vill bara påpeka att Linn, Karin och Kajsa, vi såg inte alla skräckfilmer som fanns på Preem! dåligt av oss. Vi skulle göra det innan skolan började...


Veckans knarkisar är
Akon Ft David Guetta

Sean Paul
 

2009-08-20 @ 16:02:55

Fotoshoot med Kajsa

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från när jag och Kajsa var och fotade











En fråga bara, på min blogg är menyn ändå nere på sidan? för när jag kollar på den själv så är menyn där den ska men Emma sa att när hon kollade så var den längst ner på sidan.
Hur ser ni det? så jag kan fixa till det :)
Puss

2009-08-20 @ 15:52:41

Ändring it is!

Hej :)

Ännu en skoldag har gått, men vi kan glädjas med att det är fredag i morgon och att vi bara har 2 lektioner och slutar 12:05, en väldigt stor tumme upp från min sida :). Skolan idag har varit helt okej, ganska dryg men det kommer bli värre nästa vecka för då börjar jag kl 08:00 på torsdagen, och att sen kommer alla språk och dom andra tillvalskurserna "vara med" på schemat. Men man ska ju inte klaga, har ändå ett rätt skönt schema. Har gjort några ändringar i det bara, först så bytade jag tillbaka till Italienskan för att om jag går steg 2 så får jag meritpoäng och det får jag inte om jag går Tyska steg 1, så det har jag ändrat, sen ska jag fixa så jag ska ha privatekonomi istället för foto, Känner bara att jag har mer nytta av privatekonomin än vad jag har av foto kursen...

Ja det var nog allt för dagen
Puss

2009-08-18 @ 17:59:50

New Moon Preview

OMG OMG OMG OMG! jag tror jag smäller av snart. Åhh jag total ryser när jag ser den!
Jag vill ha den 20:e novermber nu NU NU!
I slutet när ha säger 'Don't get me upset' MY GOD vad jag är kär!


The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD


2009-08-18 @ 17:55:24

Back to school

Hej på er som läser :)
Första skoldagen idag och det var rätt hyfsat. Vi började med att sammlas i vårt nya "hemklassrum" Där vi satt och snackade om allt med alla, fick även schemat och är ganska nöjd med det, förutom på fredagar för då slutar jag 15:20 och fredagen är typ helig och då ska man inte sluta sent, så jag funderar på att ta bort den kursen och välja en annan, men vi får se hur det blir med den saken senare.
Efter det så gick vi till matsalen för att äta och när vi kom in så fick vi alla en chock! dom hade gjort om i matsalen, det såg mycket fräschare ut men inget av det dom hade gjort matchade, lite synd eftersom dom hade gjort om, kunde fixat lite mer med att försöka matcha sakerna istället för att bara välja lite saker och sätta ihop det sen och så får det bli som det blir. Vi började även lite smått med psykoligi och vi har verkligen fått en väldigt snäll lärare som undervisar i det ämnet, är nöjd med henne.

Efter skolan stack jag hem och packade ihop lite kläder och körde hem till Kajsa, för vi skulle ut i "naturen" och foto lite grann. Kajsa hade redan spanat in ett gammalt hus där hon ville foto så det fick bli det stället. Kom dit och fixade så man kunde stå ordentligt, det är ju inte alltid så kul att sjunka ner i gräset när man har klackskor. Efter 1.5-2 timmar så stack vi hem, blev nog rätt bra bilder, får se sen när jag får dom av Kajsa.
Tack för en kul eftermiddag honey!

Nu är det dags för mig att gå en runda med Chilli
Puss


2009-08-17 @ 21:15:14

Fasar för skolan



Jahop! då har man fixat till sig för morgondagen, det som händer i morgon är då att skolan börjar igen ( woohoo...NOT! ) jag vill inte tillbaka till skolan, jag hittar hellre ett jobb, för det tjänar man iaf något på, fast i skolan får man ju kunskap men pengar är bättre än kunskap ( enligt mig då )

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig för något, men det blir väl något som jag hittar i sista minuten.
Nu är det klockan 'dags för att fixa naglarna' så jag ska bounca
Sov gott alla läsare och så skriver jag om morgondagen i morgon ( logiskt va ) ;)
Puss

2009-08-15 @ 12:51:25

Kickan&Kajjan



Ikväll blir det spa/foto/skitsnack/mys-kväll med denna tösabiten. Eftersom halva laholms föräldrar ska på cykelfest så är vi ju alla ensamma hemma, så vi bestämmde att vi skulle vara hemma hos mig för då behöver vi ej laga mat själva, och ja vi är lite lata med om där redan är mat på bordet så gör man ju inte mat själv.

Till kvällen så har Kajsa fixat såna ansikts maskar och jag har fixat vår älskade vårlök och så har jag lånat en tjejfilm.
Karin kommer också hit, men inte förrän kl 9 på kvällen, för hon är och kollar på rix i Malmö tillsammans med Linn&Hanna.


2009-08-14 @ 22:25:26

Ringen träff


Ringen träffades hemma hos Hanna idag. Lika roligt som vanligt, alla hade med sig något nybakat, förutom Linn som köpte sitt på Willys ;). Vid halv 5-5 så stack jag, Hanna, Linn och Karin till Maxi och köpte hårfärg till mig ( köpte även 2 nagellack) Det blev en röd hårfärg så ny bryter mitt hår lite i rött och jag är väldigt nöjd med det, så hädan efter blir det röd färg för min del. Färgade även Linns hår i mörkbrun, det blev mycket snyggt på henne.

På måndag blir det Halmstad med mina bästaste. Denhär gången ska jag inte köpa för mycket, bara det som är alldra nödvändigast, t.ex. Klänning, strumpbyxor, nagellack, höstskor och smycken. Inte mer än det. Karin&Linn säg till mig när ni tycker det börjar gå över styr! Lova det.
På måndag fyller även Pelle 50 år, så jag måste komma på något jag kan göra eller köpa till honom, men jag har en sak i bakhuvudet och det är att ta en bild på mig ( detta låter ego ) och redigerar och sätter in en text där det står 'Grattis från din favorit tjej'  eller något i den stilen, för jag har ingen bild på oss två tillsammans ( lite synd ) för han väldigt viktig för mig och jag har verkligen fått så otroligt mycket av honom, så han får ju ha något av mig som visar hur mycket han betyder för mig. En tavla på mig och en text till det visar kanske inte så mycket, men det är ju tanken som räknas.

Puss

2009-08-13 @ 08:50:13

Hard day

Nu drar jag iväg till jobbet och klockan är 09:00 kommer hem igen lite över 18:00 igen. Lååånga passet idag, känns ganska tråkigt att vara där i 9 timmar, men det ger mycket pengar så får försöka sätta på den glada minen och vara så pratsam som det går mot kunderna.
Var och beställde från H&M innan idag också, det blev inga skor och ingen klänning för det fanns inte i min storlek igen!
men jag fick en snygg ring, 2 armband, en topp, ett linne, strumpbyxor och sen var det något med men kommer inte ihåg.
Nu måste jag pysa
See ya tonight

2009-08-12 @ 00:33:26

nattligt inlägg

kom och tänka på videon när jag och Kajsa dansar stampa med leroy moves, när vi var nere i Båstad.
Hanna hade lagt ut den på youtube så här kommer den väldigt fina videon :)

Godnatt

2009-08-11 @ 14:47:11

Last day of work



I eftermiddag/kväll så blir det jobb med denna underbara människan! det är de sista jobbet i Våxtorp idag, känns sådär. Med vi har jobb där till nästa sommar iaf. Tummen upp för det :)
Måste berätta en sak som hände nästan precis. Jag var då ute och cyklade en runda med Chilli och mitt i alltihopa så börjar det spöregna ner på oss, men så var vi ganska nära hem så tänkte jag att det går väl över snart men ack å ve de gjorde det inte så vi cyklade/sprang i regnet ändå hem och Chilli var ju inte den som ville skynda på sig, utan han gick där som ingenting i sin egna lilla värld och sin egna lilla tackt. Vilket inte gjorde att vi kom hem lite snabbare och inte blev så blöta!

2009-08-10 @ 15:09:11

Mer shopping..

Nu är det vecka 33 och denna veckan ska mina saker från H&M komma hem till mig, längtar tills jag ska få riva upp packetet och bara bli väldigt glad när jag tar ut alla sakerna, hade tänkt lägga upp sakerna jag köpte :)

      
        


Var inne på H&M's sida innan och kollade och så hittade jag en klänning som jag har velat ha väldigt länge och så är den 100:- billigare och då borde man nästan slå till, eller vad tycker ni?
sen var det dom skorna som jag har beställt och så fanns dom i svart nu i min storlek så dom två sakerna ligger i min shoppingbag. Det jag behöver hjälp med är om jag ska köpa det eller inte?
lägger upp bilderna på dom så ni får se hur dom ser ut :)
          

2009-08-09 @ 19:11:49

7h av..

..Arbete denna dagen. Är äntligen hemma efter a lot of jobb och mycket pain i fötterna. Trodde jag skulle dö av smärta. Sen har det varit mycket strul också för datorerna har varit offline hela dagen och kommer nog vara det ett tag till. Det som menas med att det har varit fel  med korten så alla maestro och electronic kort inte har fungerat idag så dom som har haft det har varit lite smått irreterade och sen har inte koderna till alla kort fungerat för dom har inte varit anslutna till banken så alla har fått visa körkort och det är ju inte alla som tycker om det så har fått eleka blickat och lite dumma ord, men det är ju inte vårt fel precis. Men nu måste jag säga hejdå för mycket upp på macken igen och hämta min Ipod
Puss


2009-08-07 @ 13:41:54

Foodart

Satt och sökte lite på google innan och så hittade jag dessa bilderna på människor som har gjort konst utav mat. Tyckte det var lite fräckt så var tvungen att lägga upp dom


 




Det finns säkert fler som är mycket mer extrema än dessa men jag orkar inte sitta och leta allt för länge, det är ju underbart väder ute så ska ut och sola nu ett tag
Puss


2009-08-07 @ 13:10:44

Den efterlängtade 'shoes'

Tänkte att jag skulle lägga in detta videoklippet, Kajsa har undrat vad det är för något jag och Karin går och "sjunger" på så nu kommer det upp på bloggen.
May i present SHOES


Jag diggar Madonnas nya singel Celebration så jag lägger in den också.

2009-08-05 @ 22:59:38

Vecka 33 kommer dom

Nu har jag beställt lite saker från H&M, dock blev det inga kläder för hittade ingen som intrsserade mig. Bilder kommer på sakerna när dom har kommit hem till mig.
Sitter här och är väldigt trött så jag ska ta mig i kragen och gå och lägga mig.
Detta var ett väldigt onödigt inlägg men tycket att ni kanske ville veta att jag hade online shoppat idag ;)
Puss

2009-08-04 @ 22:51:07

The last house on the left

Dethär filmen är det jag tycker vi ska se Linn, eller vad tycker du?
verkar den vara något att se?

2009-08-01 @ 12:04:18

Nya skor

Var och handlade nya skor i går.
Ja jag vet, nya skor hela tiden men är man en skooholic så är man. Det blev inga high heels utan det blev två par vanliga. Dessa här blev det, mycket bekväma skor att ut och gå i, snyggt till mina nya jeans också.




Puss