2009-09-29 @ 21:50:28

Inte noga gjort

Nu har jag fixat headern, men jag är inte riktigt nöjd så ska fixa mer med det i morgon hade jag tänkt mig.
Sitter och kollar lite halvt på The Mentalist, är kanske därför jag inte pallar göra den så noga ;)

Jag känner att jag har ganska så mycket att göra i morgon, Italienska läxa, kolla skor, fixa bloggen, ut med chilli och det fortsätter nog lite mer, för har väl andra läxor som ska göras. *SUCK* Sen slutar jag sent i morgon också....ÅHHH GUUD jag kommer dö av stress och trötthet.

Nu ska jag återgå till TV programet :)
Puss på er

2009-09-29 @ 20:17:03

Shopping



Hej :)

Nu är jag hemma efter en dag i Halmstad med Linn. Eftersom vi bara hade två lektioner idag så stack vi direkt efter skolan. Var inne i Halmstad vid 2 tiden och så stack vi hem vid 6 tiden. Jag köpte en vinterjacka och ett linne på H&M, jeans leggins, linne och en tröja på Gina Tricot, trosor och 2 tröjor till min broro på Cubus, sen köpte jag ett par vantar på Monki. Jag är väldigt nöjd med mina köp idag. Lagom shopping, men jag vill iväg snart igen ;)
Men jag ska nog inom SkoDon i morgon och kolla om jag kan hitta några snygga skor, för hittade inga på DinSko. Så kör nog dit efter skolan i morgon :)

Detta var min dag, och nu orkar jag inte skriva ner mycket mer.
Puss på er

2009-09-28 @ 19:04:58

blank



Jag orkar inte blogga något idag, så det får bli en bild istället.

2009-09-27 @ 12:23:44

Kalas

Gårkvällen blev riktigt lyckad! Dom första som kom var Pia, Peter, Ida och Anna. Sen kom Malin, Danne, Emma och Filippa. Sen var deLt Jeanette, Kurt, Fredrik och Robbin, Agnetha och Nichole kom när Jeanette och dom kom, sen kom Pelle också. Efter alla hade kommit så började kalaset. Maten blev serverad och alla åt ganska så mycket, vi har kvar en halv smörgåstårta. Vi har även 1½ kladdkaka kvar, den var ganska mäktig så folket orkade inte äta så mycket...så vi ska skära upp den och lägga in den i frysen så kan man ha det till något annat :)
Linn&Karin kom också, jag fick en frödinge kladdkaka av dom! Som vi ska äta någon gång, men för tillfället är jag ganska trött på kladdkaka. Efter att alla hade gått hem så satt jag, Linn och Karin kvar i uterummet och snackade till halv 2. Så jag säger tack till alla som var hemma hos mig igår ♥

Nu tänkte jag lägga upp bilder på vad jag fick igår :)
Kameraväska av familjen Roos

Minne till kameran av familjen Roos

UV filter till kameran av familjen Roos

Presentkort på H&Mx2 Ett av Familjen Svensson/Johansson och den andra familjen Johansson

Pengar av familjen Andersson

En till tatuering! :D

Detta fick jag av Linn&Karin ;)



Sen fick jag ju min kamera av mamma och pappa också :)
Nu ska jag gå och börja med mitt geografi arbete
Puss på er

2009-09-26 @ 16:53:28

I väntetid



Nu är alla tre kladdkakorna är bakade, städningen är helt klart, jag är klar. Nu väntar vi bara på att alla ska komma. Jag har räknat ihop hur många vi blir idag också, och vi blir 20 stycken, det är ganska många, vet ej hur vi ska få plats, egentligen skulle vi varit 25 stycken med alla kunde inte komma. Fast det gör inte så mycket, mer kaka och mat till oss andra :)

Linn om du vill så kan du komma lite senare ikväll, när dom flesta har åkt hem. Så kan vi äta den kladdkakan som är över (om det blir någon över). Så kan vi snacka skit och lite sånt, vill du det?

Bilder kommer senare ikväll, om jag orkar uppdatera. Annars blir det i morgon.

Puss på er


 


2009-09-26 @ 11:57:37

25-09-2009

Hej

Gårkvällen hemma hos Kajsa var mysig och kul. Jag och Karin började med att laga maten, medan Linn och Kajsa gjorde efterrätten. Allt blev mycket lyckat, helst efterrätten som blev helt underbart god!
Efter vi hade ätit maten så gick vi in på Kajsas rum och åt en massa gott och så kollade på vi Saw 5. Den var inte så läskig, utan det var mer att man blev väldigt äcklad av att man fick se när en kille blev mosad mellan två väggar. Nä det var inte så mysigt att se på när man satt och åt chokladmousse.
Tog även ganska många bilder, men dom bilderna kommer dock ej komma upp på bloggen. Dom är för konstiga och för fula för att bli visade, men några kommer komma upp för dom är ändå ganska normala.
Alla stack hem vid halv 1 tiden. Ganska lagom för jag vat tvungen att gå upp tidigt dagen efter. Tack för en mysig kväll tjejer ♥


Jag&Linn


Godis är gott

Den berömda nudelgrytan :)

what are you doing Kajsa?








2009-09-25 @ 13:19:16

Like the good old days :)

Tjockis kise


Nu ska jag snart gå och städa huset, för i morgon kommer släckten och firar mig. Så mamma tycker att det ska vara rent och fint men problemet är att vi är många i min släckt och det kommer bli lika skitigt igen och då är det så himla nödvändigt att städa. Men jag får väl göra det ändå.

Ikväll så ska jag hem till Kajsa med Linn&Karin, vi ska göra nudelgryta (är ni förvånade?) och frossa i oss en massa onyttigheter, anledningen till detta är att vi ska "fira" mig, sen ska vi kolla på skräckfilm också. Det är precis som i början av våran vänskap, vi åt gott, kollade alltid på skräckfilm och snacka en massa skit (som vi även ska göra ikväll). Så nu måste jag dra om jag ska hinna med att städa, fixa till mig, sen iväg till willys med Linn&Karin, sen till kajsa och börja med maten.
Ha en fortsatt trevlig dag
Puss på er


2009-09-24 @ 19:34:03

Dom första bilderna

ÄckelPäckel spindel

water drops

Blomma, blomma, blomma


2009-09-24 @ 19:23:09

8,5 timmes skola

Hej på er :)
Torsdagar suger! Jag börjar kl 08:00 på morgonen och slutar 16:25. Det är något som jag verkligen inte tycker om, det är otroligt jobbigt att gå så länge. Man somnar nästan på sista lektionen, och man hinner inte med så mycket när man kommer hem! det blir direkt läxa och ingen tid för att vila upp sig, USCH. Lektionerna är långa som in i, jag vet inte vilken lektion som är längst men jag tror nästan att det är historian, och den är typ 1,5 timme. Som tur är så får vi en liten rast men den lilla rasten är bara i 5 eller 10 minuter. Det beror på vilket humör läraren är på. Idag var han på ganska bra humör så resten blev på 10 minuter.
Jag har en känsla av att jag klagar lite här, ska kanske sluta med det.
Över till något annat...

...Sophia var hemma hos mig innan för hon skulle lägga över sina bilder på ett USB. Efter jag och mamma hade ätit så följde jag henne en bit på vägen och så tog jag med mig Chilli också. Hade även med mig min älskade kamera och tog lite bilder, men jag hann inte ta så många bilder för det skulle tvunget börja spöregna, och jag blev typ livrädd att något skulle hända med min kamera, eftersom jag inte har någon kameraväska så jag fick stoppade in den innanför jackan och sprang och satte mig i ett skjul och väntade på att det skulle sluta regna. Kom hem och nu sitter jag här och glor, hade tänk att lägga in bilder som jag tog igår men det får bli sen.


2009-09-23 @ 20:15:07

Min dag idag


Bara för att jag har fått världens bästa present! EN NIKON D3000
jag är så himla överlycklig! men jag tyckte det var lite dåligt med Grattis kommentarer, bättre kan ni väl?


2009-09-23 @ 07:26:37

Happy Birthday

Idag fyller jag 17! Ett grattis till mig då kanske :)


2009-09-19 @ 21:13:06

Arbete pågår!

Hejsan!
Ni får ursäkta min blogg, men jag håller på att göra om den. Kan du säga att det inte går så bra. Får se om det blir denna designen alls sen för jag förstår mig inte på hur jag ska göra egen header på den, så vi får se.
jag är väligt trött och ska snart gå och lägga mig.


2009-09-18 @ 19:17:14

Lugn hemmakväll


Sitter uppe i soffan och kollar lite halv på AFV. Kvällen idag består av att kolla på film med Mhattias äta godis och helt enkelt chilla. Har inget att göra till nästa vecka, så denna helgen blir det inget pluggande. Kanske läsa lite i New Moon men det tar jag inte som att plugga det tar jag som ett rent nöje!

Var på Maxi innan idag och handlade med mamma. Efter mathandlandet det gick vi in på lindex och kollade en snabbrunda, där hittade jag ett par glansiga tight som mamma köpte till mig och en ganska pösig tröja. Det är en sån tröja som man sitter och myser i en kall och blåsig höstkväll. Tack mamma, det var väldigt snällt av dig!
Men när hon hade köpt det så sa hon att det var en del av mina presenter till nästa vecka, för jag får typ bara en till för den var antagligen lite dyr. Hoppas det är något jag har sagt att jag vill ha! :)

Nu ska jag frossa i mig massa godis och kolla på en bra film :)
Puss på er

2009-09-17 @ 21:27:20

090917




Nu har Kajsa, Sophia och Ulle stuckit hem.
Skulle egentligen kollat på Dead man walking, men nedladdningen ville inte sammarbeta med oss, så det får bli någon annan dag/kväll vi kollar på den. I morgon så har jag bara en lektion och den lektionen är FOTO och den börjar inte förrän 14:05 och det äger så mycket! Innan vi börjar så ska vi (jag, Kajsa, Maria, Sophia, Ulle, Emma, Pernilla, Har jag glömt någon?) cykla till maxi för att det är billigt godis och för att vi har nada life :)

Idag lämnade vi in historia arbetena och jag hade lite små fel som jag ska fixa till nu, så ska jag lämna in det nya i morgon istället. Vill ju inte ha dåligt betyg på den, för har ändå lagt ner ganska mycket tid på det.

Puss på er


2009-09-17 @ 20:02:01

Once upon a december

Otroligt bra låt!


2009-09-15 @ 19:26:22

R.I.P

Kollade på nyheterna nyss, dom meddelade att Patrick Swayze dog igår efter en kamp i cancer i 20 måndader. För att hylla honom ska jag snart gå ner och kolla på Dirty Dancing, den bästa filmen han någonsin har gjort i det korta livet han levde.
R.I.P Patrick Swayze 57 år gammal


2009-09-15 @ 16:30:14

Almost done (Y)

Nu är jag snart äntligen klar med historia arbetet! har kvar slutdiskussionen kvar och det är den delen som är jobbigast. I mitt arbete så skriver jag då om han på bilden, denna personen är då Nikolaj II Alexandrovich Romanov, han var en rysk tsar som efter ett tag blev mördad. Det jag skriver är väl basic fakta, lite om varför han blev mördad mm, sen har jag en del där jag själv skriver vad jag tycker om hans liv och vad han åstadkom under sin tid som Rysslands tsar. Som jag skrev innan så har jag slutdiskussionen kvar men den ska jag skriva ikväll, för just nu har jag inte lust att skriva mer. Hade tänkt att jag skulle skriva lite svenska också, ska svara på massa frågot till i morgon. Det är verkligen inga lätta frågor heller, utan det är väldig ingående frågor som man typ hamnar i koma av -.-

Nu ska jag snart gå ut en runda med Chilli. Tycker att det är för fint väder för att sitta inne och slappa, så ska jag ta med kameran och se om jag kan få några bra bilder.

Jag hade kunnat få riktigt fina bilder i morse när jag var ute med honom för det var typ dimma överallt och massa dagg i gräset och solen lös så otroligt fint, MEN jag glömde kameran hemma då så ska se om jag kan få några bra foto nu istället.
Puss på er


2009-09-15 @ 08:57:00

bra start på dagen

Idag började jag min dag med att gå ut en runda med Chilli, det var så otroligt skönt väder ute, kallt med fint och det kan man kalla ett bra höst väder. När jag kom hem igen så gjorde jag en rejäl frukost. Det kommer nog bli en bra dag idag.
Nu ska jag snart börja fixa till mig, ska strax träffa Linn. Och idag slutar vi 13:20 och det är ju för jävla gött! så när jag kommer hem så ska jag skriva klart mitt historia arbete, och som belöning för det ska jag gå på BodyBalance!
Näää nu måste jag dra.
Puss på er


2009-09-14 @ 21:26:53

Simma, simma, simma


Inte jätte lyckad bild men den får duga. Men får ju meddela att jag har varit och badat med dessa två ikväll. Stack dit vid 18:00 och 19:30 så gick vi upp och satte oss i cafét och fikade en massa gott för vi har bestämt oss för att komma i form nu! Vi ska vara där och verkligen stötta varandra och en massa annat skit :)

Jag har inte skrivit nu över helgen, för jag har inte lust att skriva ner så folk kan läsa det, för det är en ganska privat sak som har hänt. Bara dom närmsta ska få reda på som har hänt. Linn vet redan, men ni andra, jag lovar att jag ska berätta för er.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på CSI NY.
Puss på er


2009-09-11 @ 19:28:05

..

Något är fel, jag kan inte göra något åt det.
Allt är som ett stort, svart, tomt hål.


2009-09-11 @ 12:50:46

Håltimme


Sitter här och äter nudlar. Är hemma nu en runda på håltimmen, som är i 2 timmar eller nått sånt. Håller på att leta efter en bra och en dålig bild som jag har tagit för det var läxan till FOTON idag. Har hittat bilderna också så det är bra! Slipper man göra det i sista sekunden. Hade tänk att börja med historia arbetet också så det är påbörjar. Det ska vara inne nästa vecka på tordag och jag har bara skrivir Rubriken och det är ju inte så värst långt så ska se om man kan hitta lite fakta om det.


Var ute i går eller förrgår och tog lite bilder ppå Chilli. Vissa blev bra och vissa blev helt jätte konstiga. Tänkte lägga in några bilder på honom.








Angående headern! jag ska fixa det, men jag har inte orkat för har haft annat att göra.
Puss på er


2009-09-10 @ 11:07:09

Dagens outfit..

..är



Det fick bli dagens outfit för jag hinner inte skriva mer nu, för ska snart träffa Linn och resten av människorna i skolan för vi ska iväg och paddla idag. Bilder och utvärdering av dagen kommer komma senare idag.
Puss på er


2009-09-08 @ 20:54:09

How about a Kiss?

So what do you think?


2009-09-08 @ 13:38:03

Rockey Road

Sitter här i köket och försöker lära mig GIMP. Det går ganska bra, har fixat till en bild som jag kommer lägga ut lite senare i inlägget :)
Kajsa ska snart komma hit och hälsa på mig! det ska blir kul för har inte träffat någon av "gänget" på nästan en  vecka, och det är ganska länge så det ska bli kul att hon kommer hem till mig. Med sig har hon Rockey Road och det är typ en av dom godaste glassarna som finns. Antagligen så ska vi sitta och snacka en massa skit medan vi äter glassen, kan det bli bättre?

I morgon blir det skola! ÄNTLIGEN TYP...NÄ! men är väldigt trött på att vara hemma och göra ingenting, så det ska bli kul att gå tillbaka till skolan igen (detta kommer jag ångra att jag skrev) Kommer börja klaga redan i morgon på hur mycket jag ligger efter och hur jobbigt det är med skolan och att man önskar att man var sjuk, men vi får ta det som det kommer!

Här är bilden som jag gjorde i GIMP :)


2009-09-07 @ 12:24:16

090907

Nu sitter man i sängen igen och gör ingenting, men ska snart kolla på en film som mamma och pappa kollade på igår. Dom sa att den var riktigt bra så den får det bli. Thick as thieves heter den. Morgon Freeman och Antonio Banderas är huvudrollerna.

Mästertjuven Ripley (Morgan Freeman) rekryterar en yngre medhjälpare, Jack (Antonio Banderas) för att genomföra sitt livs största kupp - att stjäla två världsberömda Fabergéägg ur ett inbrottssäkert bankvalv. Ripley som lever efter tjuvarnas hederskodex: Täck alltid upp för dina partners, ha aldrig några hemligheter och samarbeta aldrig med polisen, har en skuld till den ryska maffi an. Han är därför i desperat behov av att genomföra den här våghalsiga kuppen. Med mycket planering och med livet som insats sätter de båda tjuvarna slutligen sin plan i verket. Frågan är om Ripley kan lita på Jack. Kan Jack verkligen lita på Ripley?


Den verkar ganska bra eller vad tycker ni?

2009-09-06 @ 21:57:08

På bättrings vägar

Hej på er.
Jag kan meddela att jag mår bättre nu, men jag får fortfarande inte gå till skolan för mamma. Så det blir en dag till av boredom! Jag saknar mina vänner så in i tusan nu! har inte träffat dom på 5 dagar nu, men det känns längre. Om ni inte har för mycket att göra i skolan i morgon så får ni gärna komma och hälsa på mig :)

Sitter och kollar in NELLYS skor och har hittat ett par som verkligen ropar på mig. Vill verkligen ha dom, men 449:- har jag inte lust att beta det. Synd för dom är riktigt läckra. Älskar nitar!
Om ni vill så får ni gäran köpa dom åt mig! har storlek 37, tack på förhand ;)
http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=427154&qProductColorId=14&gender=1&language_id=1

Puss på er


2009-09-05 @ 09:52:39

090905

Godmorgon
Har precis vaknat och var täppt i näsan, för att sen få näsblod, kan  inte prata för jag har så väldigt mycket pain i halsen, det onda i halsen går sen över till att jag har jätte ont i nacken, dunkar en massa i huvudet också... DET HÄR ÄR INTE KUL LÄNGRE!
Jag har kommit på att när jag är sjuk så blir jag väldigt känslig, för jag bad Mhattias om hjälp och han vägrade hjälpa mig, så gick jag ut i köket och började böla, har ingen aning om varför, det bara kom.

det snurrar i mitt huvud. Jag mår inte bra!

2009-09-04 @ 20:33:04

Mår ännu sämre

Jag mår sämre än vad jag gjorde igår, har haft feber hela dagen idag och jag känner mig som en jävla sengångare och det suger så fucking mycket.
jag vet inte vad jag ska skriva mer, förutom att jag är väldigt lättpåverkad av vad folk säger till mig när jag är sjuk, så om ni säger något så får ni vara med på att jag kommer snäsa av er, och vara allmänt hemsk, men det får ni ta..
Puss på er

2009-09-03 @ 08:32:45

Sjuk

Godmorgon allihopa!


Nu sitter jag i min säng och tycker väldigt mycket synd om mig själv (det får man lov att göra när man är sjuk!) För det är så att jag har blivit förkyld (hoppas det inte är svininfluensan), har mega ont i huvudet, näsan och halsen. Man kan säga att jag ser ut som jag mår, så det är ingen vacker syn.
Jag ska snart gå ut en liten runda med Chilli och sen blir det bums ner i sängen och kolla på film eller sova så ska se om mamma har lust att köra upp till macken och låna film åt mig.
Är det någon som har ett bra filmtips?
Puss på er



2009-09-02 @ 21:44:28

Natti-Natti

Nu har jag gjort om min blogg igen. Vet inte riktigt om jag är nöjd, men jag orkar inte fixa till den så noga för är dödens trött nu! så jag ska snart gå och nanna sängen, but there is still one thing i need to finish, och det är att träna på glosorna igen -.- dom har fortfarande inte gått in i huvudet på mig! Träna som ett as den sista halvtimmen innan jag går och lägger mig är vad jag får göra.
Jag fasar öven inför morgondagen också, för det kommer bli en rejält jobbig dag. Varför nu detta kanske ni undrar och det är för att jag börjar klockan 08:00 och går till 16:30! Nu är jag trött och tänker stänga av datorn, ta på min pyamas, bädda ner mig i sängen, kolla glosorna och sen ska jag äntligen få en god natts sömn! (hoppas jag)!
Godnatt och sov gott! :)
Puss på er


2009-09-02 @ 17:47:56

Glosor



Bonjourno!
Har varit hemma från skolan i två timmar nu. På dom två timmarna har jag suttit här i köket och tränat på mina italienska glosor som vi har tills i morgon. Men nu är det såhär att dessa glosorna vill inte gå in i min hjärna och stanna där, utan dom går in genom det ena örat och ut genom det andra direkt. Sen har jag glömt att nämna att det är ganska många glosor också. Vill ni veta hur många?....säkert?...okej!, då ska jag berätta för er att det är 62 väldigt jobbiga glosor som ska fastna i mitt huvud tills i morgon, vilket dom inte kommer att göra ännu på ett tag. Egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva, men att sitta typ två timmar i sträck och bara träna glosor tar på ens krafter, och sen måste jag laga mat också. Så detta är min paus innan pluggandet börjar igen *suck*

Till ett annat ämne
Idag har vi tagit klassfoto! Det blev nog inte så lyckat för det tog bara 2 minuter för fotografen innan hon var klar. Hon tog bara 2 kort och man brukar faktiskt ta fler än 2 kort. Hon var väldigt otrevlig också, vi fick inte ens ta klasskort med våran klassförståndare, för hon hade inte tid. Men vår klass skulle ta foto mellan 11:00 och 11:15 och det tog 2 tnka minuter för henne att fixa det och vår klasslärare hann inte ens komma med. Nä det var lite dålig stil, tycker jag allt.

Nu måste jag rusa för maten håller på att brännas "/                                                                                      Puss på er

 


2009-09-01 @ 14:17:39

Han är hemma!



Nu har min älskade bror äntligen kommit hem! Gud vad jag har saknat honom, har inte träffat honom på typ en vecka för han har varit på nått läger. Nu när jag kom hem från skolan så stod han där och jag får världens bamsekram av honom ( han har nog skanat mig mig med ) sen har det var varit väldigt tomt här hemma nu ett tag, men nu så låter det väldigt mycket igen för han sitter och spelar gitarr på högsta volym, men för tillfället har jag inte så mycket emot det och planerar inte att springa och skrika på honom för det känns bara bra att han är hemma och väsnas lite grann, bara onödigt om jag skulle bli sur på honom första dagen han har kommit hem. NÄ! det får väntas med att skrika på lillebror, fast om han kommer fortsätta såhär hela kvällen så kommer jag nog skrika på honom för det låter inte alltid så bra när han spelar.

 
Till ett litet tråkigare ämne (skolan) så måste jag gå och göra läxa, hade tänkt att börja med Idrotten och sen gå över till att hitta något man kan skriva om i Historia.
Puss på er