2009-11-17 @ 09:14:48

Nu är det nära!

3 dagar kvar till New Moon♥


2009-11-11 @ 19:19:26

The tickets med stort T


Idag delade vi ut biljetterna♥
Bara 9 dagar kvar.


2009-11-10 @ 21:22:16

Pluggning står på hela schemat!

Hej :)
Idag har det inte hänt så mycket. Skolan var som vanligt seg, men det gick ju. Kom hem och pluggade på italinskan och så började jag med samhällen också, ett tag så gick det undan, pennan rök så snabbt och mycket jag skrev ;). Gick ut med Chilli och tog lite foton vid lagan, men det blev inte som jag ville så stack hem igen, plus att det regnade lite.

Var hemma hos Linn innan och kollade genom alla saker som hon har haft i sin garderob, hittade lite roliga saker från när vi gick i 5:an xD

Nu sitter jag här och kollar lite på Navy CIS LA, ganska bra ska snart gå ner och plugga igen, sen blir det till att läsa min älskade BD bok♥

Jag kan ju även meddela att jag har skaffat facebook! Vilken chock eller hur?! jag vet att jag är lite sen, men bättre sent än aldrig. NÄ! nu måste jag gå.
Ha de


2009-11-09 @ 16:12:17

Datorn är på lagning

Hejsan hej
Har inte skrivit här nu på ett tag, men det är för att min data är hos Andreas på lagning. Så den kommer väl hem till mig någon gång nu i veckan. Känner mig ganska lost utan den. I miss you computer.
Hade tänk att ända design på den igen, för den otroligt tråkig nu... så ska se om det finns lite gratis designer som man kan fixa hem och så göra om den så den blir lite mer personlig. Men det får bli sen för nu måste jag gå och plugga italienska, sen ska jag ut och gå med Linn och Chilli, ska passa på att foto lite med, om det inte är för mörkt.

Puss på er


2009-11-04 @ 14:30:54

Biljetterna är beställda :D

Äntligen är New Moon biljetterna beställda! Jag är så väldigt lycklig just nu. Ska til Halmstad och hämta ut dom lite senare idag.