2010-02-28 @ 18:28:05

Intervju, Kalas, Övningsköra

Nu är jag riktigt trötter. Var iväg innan på anställningsintervju. Det kändes som det gick bra. Vi skratta och prata, men jag känner även att detta jobbet stämmer överens med mig. Det passar mig att hålla på med sånt, så jag hoppas verkligen att jag får det! Men det återstå att vänta och se nästa vecka, när dem antingen ringer eller skickar mail och berättar beslutet.
Efter intervjun stack vi och fira Nichole ett tag. Från oss fick hon ett presentkort på Guldfynd. Hoppas hon tyckte om det, men hon har viljat ha en klocka där så nu kan hon ju köpa den :)
Har öven övningskört idag, både fram och tillbaka. Det gick bra i vissa stunder och ibland inte så bra. Hade stor lust att börja böla och sparka mig ut bilen och byta plats med mamma. Jag blir alltid så himla nervös när andra bilar kör bakom mig och sånt shit. Men egentligen ska jag inte bry mig om det. Dem ska ta hänsyn till övningskörare! Inte för att någon gjorde något, men ändå.

2010-02-25 @ 20:49:12

Nervös och återigen nervös


Nu är det bara tre dagar kvar till anställningsintervjun kommer ske. Det är tre dagar kvar och jag är riktigt, riktigt nervös. Fast det är ett bra nervös. Det är spännande och nytt. Det är som att gå själv till skolan för första gången utan mamma eller pappa. Eller om man ska uppträda för en lokal fylld men människor som kommer titta på ens minsta lilla rörelser. Alltså ett bra nervös, fjärilar i magen, hoppa runt i hela huset, bara ställa sig och skrika bra. Men nu ska jag nog ta och lugna mina nerver med lite vanilj te.


2010-02-24 @ 18:53:29

VinterAnd I remember the sound of your November downtown. And I remember the truth. A warm December with you but I don't have to make this mistake. And I don't have to stay this way. If only I would wake
- Joshua Radin


2010-02-23 @ 14:57:05

YEEEEEES!
Nu är jag riktigt happy!!! Gick in och kollade mailen precis och jag har fått ett svar från strandlyckan i Mellbystrand. Dem vill att jag ska komma på intervju den 28:e februari :) Hoppas verkligen att jag får jobbet. Håll tummarna för mig


2010-02-21 @ 19:04:49

We're gonna burn some moneySom rubriken lyder kommer det att brännas mycket pengar i morgon! Halva gänget samlas i morgon halv 12 vid Shell för att sen fortsätta vår lilla "resa" till Ullared :) Något som är väldigt bra är att på bussen dit eller hem (jag vet inte än) så får vi gratis fika. Hur bra är inte det egentligen? Gratis är alltid gott :) 


2010-02-20 @ 17:58:19

Plötsligt händer det

Jag knäcker mig varje gång jag ser den. Gubbens min är fan bäst! 


2010-02-20 @ 12:59:29

Gruppbilden

Nu har jag äntligen hittat och fixat klart bilden jag ska ha till fotouppgift veckan efter lovet. Efter mycket redigering och utbrott så är den klar :). Hoppas alla medverkande är nöjda med valet. Om inte säg till mig så får jag leta eften en annan bild.

Skolans olika typer.2010-02-15 @ 18:26:36

Nytt och fräscht

Före


Efter
...
2010-02-15 @ 16:39:22

Renovering av TV-rummetRenovering av TV-rummet är snart färdigt, yeeey. Tål inte röran däruppe. Blir helt galen för man kan knappt ta sig vart man vill i rummet. Har målat och tapetserat hela helgen lång + idag då. Men trots alla stön och suck av tråkighet blir det riktigt snyggt! Kommer lägga upp före och efter bilder när det är klart. Men nu ska jag gå upp och hjälpa mamma och pappa med resten.


2010-02-14 @ 15:56:03

18 årGår kvällen spenderades hemma hos födelsegrisen som fyllde 18. Detta är kanske lite sent att säga grattis, men mitt internet har inte fungerat. Så jag skriver det nu. Grattis igen Linn

Du betyder otroligt mycket för mig.
Du är den jag går till om jag har problem.
Du är den jag går till om jag behöver piggas upp
Du är den person jag kan lita på allra mest.
Du är min bästa kompis och jag kan inte riktigt tänka mig ett liv utan dig.
Så försvinn aldrig ur det.
Jag älskar dig Linn.
2010-02-14 @ 15:39:44

Get him to swap our places..

Placebo - Running up den Backen
2010-02-10 @ 16:53:58

Music from My sister's keeper

Känns som hemma - Edwina Hayes


Någonting i dina ögon, gör att jag vill förlora mig själv
Gör att jag vill förlora mig själv, i din famn
Det är nåt i din röst, får mitt hjärta att slå fort
Hoppas denna känsla varar resten av mitt liv

Om du visste hur ensam mitt liv har varit
Och hur länge jag har varit så ensam
Och om du visste hur jag ville att någon skulle komma
Och förändra mitt liv så som du har gjort

Det känns som hemma för mig, det känns som hemma för mig
Det känns som om jag hela vägen tillbaka där jag kommer ifrån
Det känns som hemma för mig, det känns som hemma för mig
Det känns som om jag hela vägen tillbaka där jag hör hemma

Ett fönster går sönder ner en lång, mörk gata
Och en siren jämrar i natten
Men jag är okej, för jag har dig här hos mig
Och jag kan nästan se igenom den mörka finns ljus

Tja, om du visste hur mycket denna stund betyder för mig
Och hur länge jag har väntat på din beröring
Och om du visste hur lycklig du gör mig
Jag trodde aldrig att jag skulle älska någon så mycket

Det känns som hemma för mig, det känns som hemma för mig
Det känns som om jag hela vägen tillbaka där jag kommer ifrån
Det känns som hemma för mig, det känns som hemma för mig
Det känns som om jag hela vägen tillbaka där jag hör hemma
Det känns som om jag hela vägen tillbaka där jag hör hemma


2010-02-06 @ 10:26:19

hard work, work


Idag blev det jobb!! Jag är så himla glad nu, ska jobba från 11:00-18:00. Så idag blir det lite mer pengar till banken! Ni som inte har mycket att göra, får gärna komma och hälsa på mig under dagen.


2010-02-05 @ 21:49:56

Jobb i morgon?


Idag är det fredag och i morgon är det lördag. Får hålla tummarna så jag får jobbet tills i morgon. Är i behov av lite mer pengar! Kvällen kommer spenderas hemma antar jag, eftersom det blev lite strul med vår lilla get-together med gänget. Vi får helt enkelt ta de en annan helg. Synd dock för jag är på lite fest humör..
Jaja, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på The vampire diaries avsnitt 13. Det är riktigt spännande nu


2010-02-02 @ 19:59:52

Vov&kis


Charmören nr 1 ;)

Kisemis :)


2010-02-02 @ 11:36:50

Mitt liv består av....


Nu ska jag snart dra till skolan. I min snygga nya kavaj ;) Ska se om jag kan fjäska lite för pappa, så kan han köra mig. Det blåser och är kallt ute, de är inget roligt väder att gå till skolan i. Har bara 2 lektioner idag. Psykologi- redovisningar och sen är de NK- få reda på provet och fortsätta med de va gjorde förra gången. Sen blir det hem och träna på italienska provet som är tills på torsdag!
Mitt liv består av skolan och läxor! FAN vad deprimerande egentligen.